doğumsonrası kilolarla aranız nasıl? yaz da geldi:((

kızlar hanisoğan suyu içiyodum ya bu gün bi hafta oldu 2 kg vermişim tam tabi soğansuyu + diyet ama ben normalde diyet yapamıyorum çok acıkırım dayanamam pek soğan suyundan mı nedir emzirdiğim halde acıkma falan yok çok iyiyiym yemek aklıma gelmiyo nerseyse hem de sütüm azalmadı pek zaten benimki 8 aylık oldu dışardan besleniyo da, diyetimde şöyle: sabah 1 domates 1salatalık1 yumurta 2 kk tam yağlı peynir (peynirden kısamam) 2 dilim ekmek öğlen 2-3 köfte ya da baget 1 kase yoğurt ikindi çorba akşam çorba yemek salata (hemde yağlı ve tuzlu) ekmek çok az ekmek yemezsem belki 1-2 kaşık pilav gece de meyve yani öyle çok aç kalınarak şok bi diyet değil bu tatlı matlı kızartma yok tabi

bu arada dün yanlış tartılmışm onu düzelteyim wc ye gittikten sonra ve aç karna tatıldım bu gün tartıyı da tam düz bi zemine koydum hatta not tutuyorum artık kilomu gün gün

Boyum 1.76 kilom 65 ..Doğum yapalı 3.5 ay oldu..şu an kilom gayet iyi ama 60 olursam tam süper olacak kaydirigubbakcemile2

ben 50 kilo ile hamle kaldım boyum 1.69
65 kilo ile doğuma girdim
üç ay oldu doğum yapalı,sezeryan doğum yaptım
doğumdan hemen sonra tartıldım,7 kilo gitmişti
kırkım çıkana kadar 12 kilo gitti
şimdi 50 kiloyum,tastamam hamile kaldığım kilodayım, çok mutluyum.
delikafadulden

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ahh ah darısı başıma:a015:

57 kilo hamile kaldim boyum 1.69 26 kilo aldim (masallah 42. haftada dogurdum) 83le doguma girdim. suan 69 kiloyum. daha verilcek 12kilom var.. dogum yapali 44 gun oldu bu arada. ama 1 haftadir sabitledim kiloyu umarim böyle kalmaz.. bu arada hamileligimde beyaz ekmegi birakmistim. eger pilav makarna varsa yemekte kesinlikle ekmek yemem , sabah bi iki dilim siyah ekmek yiyorum. hamilelligimdede cok yemek yemezdim ama cikolata abur cubur beni mahvetti.. smdi onlarda yok. bakalim nolcek..

kiloları verdik...veriliyor yani...sıkmayın canınızı 44 gün bişey değil hem ille verirsiniz.
amaaa bu çatlaklar nolecek yaa((çok üzüyor beni bu durum iyice kafaya takar oldum ben..senağlama

Ne güzel ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…