doğumsonrası kilolarla aranız nasıl? yaz da geldi:((

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
133
üfffffff ya arkadaşlar kilolarımdan nefret ediyorum...
Genç kızlığım zayıflığımdan şikayet etmekle geçti aşırı zayıflıktan normal ve güzel gözüken bi kiloya gelmem 18 inden sonra oldu ancak ondan sonra da ne yersem yiyeyim 55-56 en fazla 58 bir kez olmuştum hayatımda o da istisnaydı zaten sonra gene normale dönmüştüm...54 kiloyla hamile kaldım 20 kilo alarak doğurdum şimdi ise 62 kiloyum (boy 1,63 falan tam net te ölçemiyom) yani anlıcaanız hiç alışkın değilim kıyafetlerime sığamamaya göbek gözüktü kalça gözüktü muhabbetlerine ve şimdi doğum yaptığım 7 ay olmasına rağmen hala tek bir kıyafetime bile giremiyorum bi de en kötüsü de geçen yaz ve geçen kış sezon sonu indirimlerinden bir sürü pantolon bluz falan almıştım hepsi de birbirinden güzel ve hemen hamile kaldığım için etiketleri bile sökülmeyenler var öylece duruyolar e ben öylece bakıyorum hiç birine sığamıyorumsenağlama valla çarşamba gününden beri diyetteyim bu kilolar gidecek 8 kilo fazlam var, ufaklık da ek gıdalara alıştı iyice artık zayıflayıp kıyafetlerime sığmak istiyorum ya
Bide bu şişmanım ama mutluyum yok efendim kilolarımla barışım diyenler bence kendini teselli etmeye çalışıyo ya şimdi önümde bi göbek sağdan soldan yanlara doğru alıp başını gitmiş basenler ve arkada kocaman bi çanak dolaptada içine sığamadım onlarca kıyafet varken nasıl mutlu olabilirim ki CADIARZU

cnm bende 54 ile hamile kaldım ve senin gibi 20 kilo aldım.. 164 boyundayım ve henüz 61 kiloya inebildim. Sütüm düzenli olmadığından kendimi zorlamıyorum yoksa sütüm iyice gidecek diye korkuyorum. Bu yaz abimin düğünü var ama ben kilo vermek için zorlamıcam kendimi.. Benimde hiç bir kıyafetim olmuyor desem yeridir.. Bikaç çeşit alıcam bir yıl sonra diğerlerini tekrar giyerim niş...

cnm boşver sıkma canını.sağlığımız yerinde olsun yeter.ben hamile kalmadan önce 48 kilodum.hamilelikte 18 kilo aldım.ve doğumdan kısa bi süre sonra aynı kiloma geri döndüm.yani 1 kilo fazlam var 49 kiloym.1.64 boy

devam ediyorum çarşambadan beri soğan suyu içip az yiyorum bi de karın ve basen sıkılaşması için egzersizler var onları yapıyorum 20 şer kere bakalım ne olacak gelişmeleri yazarım 1 aydan önce sonuç beklemeyin diyolar bakalım

yaz geliyor ama benim bebğim çok küçük ve emziriyorum yani hala diyet yapacak durumda değilim..moralim bazen çok bozuluyor ama napim bebeğim için katlanıyorum..ben hamileliğimde fazla kilo almadım 50 ile hamile kaldım 64 ile doğum yaptım ama şuan 60 kiloyum ve moralim buna bozuluyor herkes doğumda baya bir kilo verilir diyordu bense nerdeyse hiç veremedim artık eylülde okulların açılmasıyla birlikte bende rejime başlarm...bu yaz böyle geçer...

her insanın bünyesi,metabolizması bir değil.
ben kilo aldığım zaman cok kolay verebilenlerden olmadım hayatım boyunca.
bu yüzden diyetsiz asla gitmiyor benim kilolarım.

doğum yapalı 6 ay oldu.
sağlıklı bir diyet ve sporla 11 kilo verdim 3 ayda.
daha da vericem yazın inş..
yoksa kilolarımızdan nefret edip üzülmek hiç bir şeye care değil malesef

geçen gün yine eski kıyafetlerimden birkaçına olmadım
moralim bozuldu
ama eninde sonunda
er veya geç gidecek kilolar biliyorum
çünkü öyle istiyorum
Rabb'imin izniyle
şu an doğum öncesine 4,5 kilom kaldı

ben bi haftadır diyetteyim 1 kilo vermişim :))))))) inşallah bu ay 4 kilo verirsem süper olacak

bu doğum sonrası kilolar benim de en büyük sorunumsenağlama1.63 boyundayım, 61 kilo ile hamile kaldım, 80 ile doğuma girdim.Şu an bebeğim 3 ay 10 günlük ve ben 67 kiloyum, sürekli diyet yapmama rağmen 67de takılıp kaldım.Bu hafta koşu bandında yürüyüşe başladım, dün 1.5 saat yürüdüm, bakalım bu hafta 67 direncini kırabilecek miyim?haziran ortasında tatile gitmeyi planlıyoruz, çok sıkıldım o yüzden bu tatili çok istiyorum ama bir yandan da bu kilolarla gitmek istemiyorum.O zamana kadar 64'e bari düşebilsem.Doğum öncesi kilom olan 61'i bir görebilirsem çok sevineceğim ama ondan sonra da durmak yok, asıl hedefim 58 kilo.Ne olursa olsun yılmayacağım ve bu kiloları vereceğim, çok azimliyim, inşallah başarırım.Burda her pazartesi kilolarımız yazıp motive olalım ne dersiniz, birlikte diyet yaparakyerimseniben

bende 55le hamile kaldım 81 le doğuma girdim boyum 172 şimdi 68 kiloyum ama diyet yapamıyorum emzirdiğim için zaten dolu dolu gelmiyo bide zor geldi hiç diyete bulaşmak istemiyorum.ona rağmen fena kilo vermiyorum doğumdan 75 kiloyla çıktım zaten bebek 4 kiloydu pek bişey gitmemişti yani sonrasında bol su ve pilatesle 3 ayda 7 kilo verdim ama diyetsiz bide onu yapsam daha rahat olacak ama kızım için yapmam şimdi öyle bişey sabredin yeterki bebekleriniz sağlıklı olsun gelen kilo geri gider merak etmeyin.size tavsiyem sabahgları tv8de ebru şallıyla pilates yapın çok işe yarıyo hem yağlardan kurtulmanıza yardımcı hemde kendinizi dinç ve sağlıklı hissediyosunuz

Allahım bu hırs ve inadı banada versin ya Rabbim...:) 68 kilo ile evlendim bir sene sonra 78 oldum ve takibeden 2 yılda 88 kilo oldum bu kilo ile hamile kaldım ve 96 kilo ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 88 kiloma geri döndüm ve halen 88 kilodayım. Artık hiç bir giyinme ve alış veriş zevkim kalmadı. bizdeki bu yemek yeme keyfi devam ettiği sürece eşim ve bende tombik kalacağız. 78 kilo olduğumda ben bu işi çözerim diye dünyanın parasını verip yürüyüş bandı aldım ama tozlanmak ve evde yer kaplamaktan başka işe yaramıyor. Bir arkadaş bulup birbirimi gaza getirmemiz ve karşılıklı kontrol etmemiz gerek yoksa bu yaşta bu kilo ile dizlerim beni taşımayacak. Haziran ın sonunda da ücretsiz iznim bitiyor ve işe başlıyorum. Bir mucize istiyorummmmmmmmmmm...Çok üzgünüm çoook

ben 1 haftadır diyetteyim demişim ya tam olarak altı gün oldu 62,4 tüm başladığımda şimdi 60,8 geldim bu sabah soğan suyu da içiyorum bakalım 1ayın sonunda ne olacak karın sıkma hareketleri de yapıyorum bi haftada karnım gözle görülür fark etti o pörsük karın gitti baya toplandı yaa

50 kilo ile hamile kaldım 72 kilo il doğum yaptım.. bebeğim 3 aylık ben 65 kiloyum hiçbişeyde yapmadım yapmıyorumda

canım karın sıkma hareketi nasıl oluyor?a.s.

62 ile hamile kaldım 81 ile doğuma girdim.69 kiloya kadar düştüm ve 1,5 ayda tekrar 77 oldum.bende lahana çorbası ile diyet yapmayı düşünüyorum ama kereviz sapı bulamadım bi türlü...

canım bir haftada seni toparlayan "karın sıkma hareketleri" bir tarif etsene.. ben 51 le hamile kaldım. 67 ile doğuma girdim. bebişim 2 aylık 62 kiloyum. yediklerime dikkat ediyorum ama 62 ye takıldım kaldım... mekik çekmeye korkuyorum dikişlere zarar veririm diye..senağlama

ben mekik çekemiyorum zaten çok zor geliyo bu hareketleri tv de gördüm: sırtüstü yatıyorum kalçamın altına ellerimi destek yaparak bacaklarımı havaya kaldırıyorum iki bacakla birden havada 1den 20 ye rakamları yazıyorum havaya kocaman kocaman tabi bacaklar yere değmeyecek hareket bitene kadar arkasından da tek bacağı kaldırıyorum aynı şekilde gene 1den 20 ye yazıyorum sonra da sol bacağı 1 den 20 ye, ilk yapılan hareket direk karnı sıkıyo ikinci tek bacakla yapılan baseni sıkıyo karnı daha az sıkıyo bu şekilde geçen hafta torba gibi sarkık duruyodu karnım şimdi gözle görülür fark var topladı baya bikaç ay yapınca sanırım baya bi toparlar

58 le hamile kaldım 74 le doğum yaptım 63 e kadar indim bebeğim küvezdeyken süt sağıyordum ve devamlı su içiyordum bu sayede indim
sonra süt olsun diye yedimde yedim 69olunca aklım başıma geldi diyet gruplarındayım şuan 69la girdim şuan 62. 4 geldim sabah
montignaç diyeti yapıyorum sitede araştırırsanız bulursunuz aç kalmadan zayıflamak bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…