bu doğum sonrası kilolar benim de en büyük sorunumsenağlama1.63 boyundayım, 61 kilo ile hamile kaldım, 80 ile doğuma girdim.Şu an bebeğim 3 ay 10 günlük ve ben 67 kiloyum, sürekli diyet yapmama rağmen 67de takılıp kaldım.Bu hafta koşu bandında yürüyüşe başladım, dün 1.5 saat yürüdüm, bakalım bu hafta 67 direncini kırabilecek miyim?haziran ortasında tatile gitmeyi planlıyoruz, çok sıkıldım o yüzden bu tatili çok istiyorum ama bir yandan da bu kilolarla gitmek istemiyorum.O zamana kadar 64'e bari düşebilsem.Doğum öncesi kilom olan 61'i bir görebilirsem çok sevineceğim ama ondan sonra da durmak yok, asıl hedefim 58 kilo.Ne olursa olsun yılmayacağım ve bu kiloları vereceğim, çok azimliyim, inşallah başarırım.Burda her pazartesi kilolarımız yazıp motive olalım ne dersiniz, birlikte diyet yaparakyerimseniben
ben 1 haftadır diyetteyim demişim ya tam olarak altı gün oldu 62,4 tüm başladığımda şimdi 60,8 geldim bu sabah soğan suyu da içiyorum bakalım 1ayın sonunda ne olacak karın sıkma hareketleri de yapıyorum bi haftada karnım gözle görülür fark etti o pörsük karın gitti baya toplandı yaa
ben 1 haftadır diyetteyim demişim ya tam olarak altı gün oldu 62,4 tüm başladığımda şimdi 60,8 geldim bu sabah soğan suyu da içiyorum bakalım 1ayın sonunda ne olacak karın sıkma hareketleri de yapıyorum bi haftada karnım gözle görülür fark etti o pörsük karın gitti baya toplandı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?