- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Çok zor allah yardımcımız olsun
Aynen canım.allah dayanma gücü versin valla hergün yoğun bakımdaydım.eşimle hastanenin koktuklarında yattık 8gün boyunca arabada uyuduk.yeter ki kızım süt emsin biran önce toparlansın hastaneden çıkalım diye.8günün sonunda tamam gidiyorsunuz dediğinde dunyalar benim oldu cennet kokulu mu eve götürücektım.şimdi ikinciyi düşünüyoruz asla hemen doğsun demiycem içimde kalsın gezdiririm ben onu o acıyı cekmektense sıaktan patlarım dusta otururum daha iyi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Wooowww normal doğum yaa ben hayatta cesaret edemembende temmuzun ilk haftası kontrolüm var sanırım bişeyler netleşir o zaman bende. Şu an aklımda şu olsun yada bu olsun demiyorum ama bir sıkıntı yoksa eğer normal doğumdan yana benim doktorum.. Allah kolay kurtarsın hepimizi..
Aynen canım.allah dayanma gücü versin valla hergün yoğun bakımdaydım.eşimle hastanenin koktuklarında yattık 8gün boyunca arabada uyuduk.yeter ki kızım süt emsin biran önce toparlansın hastaneden çıkalım diye.8günün sonunda tamam gidiyorsunuz dediğinde dunyalar benim oldu cennet kokulu mu eve götürücektım.şimdi ikinciyi düşünüyoruz asla hemen doğsun demiycem içimde kalsın gezdiririm ben onu o acıyı cekmektense sıaktan patlarım dusta otururum daha iyi.
Ayy canım benim haklısın tatlım kalabildiği kadar kalsın içimde
Wooowww normal doğum yaa ben hayatta cesaret edemem
Ayy canım benim haklısın tatlım kalabildiği kadar kalsın içimde
Aynen öyle.ilk bebek mi senin?ne heycanli o dönemler
öyle diyorum ama kalbim küt küt benimde :18: ilk hamileliğim
Aynen öyle.ilk bebek mi senin?ne heycanli o dönemler
Evet ilk bebeğim merakla bekliyorum bakalım
Bakalım nasıl olacak kız mı oğlan mı senin
kız benimki bu aralar çok hareketli.. seninki ?
Benim de kız aynen çok hareketli adı ne olacak ada koyucaz biz
Ama begüm ismi üzerinde daha ağırlıklıyım ben diğerlerinin yanındaBenim de kız aynen çok hareketli adı ne olacak ada koyucaz biz
Ama begüm ismi üzerinde daha ağırlıklıyım ben diğerlerinin yanında
Guzel isim tausiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adı daha yok kontesinbuda ayrı bir sıkıntı oldu bir sürü isim var ama belirleyemedik halen. Ada hoş bi isim. Allah uzun ve huzurlu ömürler nasip etsin..
Ama begüm ismi üzerinde daha ağırlıklıyım ben diğerlerinin yanında
Güzelmiş tatlım işte begüm olsun
birkaç gün geçmiş aradan, noldu sancılar? iyi misin? benim 31+3 gibi olmuştu ilki, inş senin olmamıştırTE]
Yok hâlen içerde kızım:) doktora gittim pazartesi 3 hafta sonra tekrar gel dedi bide alttan muayene etti risk yok şimdilik dedi bakalım bidaha ki randevuda doğum tarihi belirlenecek anestezi doktoru ile görüştürüleceğim
Alttan kacinci ay kontrol ediliyo acaba ogrebeblirmiym. Bide aciyomu
Evet ilk bebeğim merakla bekliyorum bakalım
Ayy mıs kokucak o annesii.o koku hiç gitmesin istiyceksin.1yaşindan aonra gidiyor ama.benim kızım ekşii kokuyor simdi ama oda miss gibiii
Merhaba kızlar, bu siteye ilk yorumum. 37 haftalık ilk bebeğime hamileyim şimdiye kadar çok rahattım ama dün doktor alttan muayene etti normal doğum için kemik yapın çok uygun dedi biraz gerildimhep sezaryen olcakmış gibi hissediyodum çünkü. Şimdi nasıl yaparım çok canım yanar mı becerebilir miyim gece mi olur gündüz mü aklımda kırk tane soru var ne yapacağımı bilmiyorum ( Allahım yardım etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?