• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğummmm

Çok zor allah yardımcımız olsun

Aynen canım.allah dayanma gücü versin valla hergün yoğun bakımdaydım.eşimle hastanenin koktuklarında yattık 8gün boyunca arabada uyuduk.yeter ki kızım süt emsin biran önce toparlansın hastaneden çıkalım diye.8günün sonunda tamam gidiyorsunuz dediğinde dunyalar benim oldu cennet kokulu mu eve götürücektım.şimdi ikinciyi düşünüyoruz asla hemen doğsun demiycem içimde kalsın gezdiririm ben onu o acıyı cekmektense sıaktan patlarım dusta otururum daha iyi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende temmuzun ilk haftası kontrolüm var sanırım bişeyler netleşir o zaman bende. Şu an aklımda şu olsun yada bu olsun demiyorum ama bir sıkıntı yoksa eğer normal doğumdan yana benim doktorum.. Allah kolay kurtarsın hepimizi..
Wooowww normal doğum yaa ben hayatta cesaret edemem

Aynen canım.allah dayanma gücü versin valla hergün yoğun bakımdaydım.eşimle hastanenin koktuklarında yattık 8gün boyunca arabada uyuduk.yeter ki kızım süt emsin biran önce toparlansın hastaneden çıkalım diye.8günün sonunda tamam gidiyorsunuz dediğinde dunyalar benim oldu cennet kokulu mu eve götürücektım.şimdi ikinciyi düşünüyoruz asla hemen doğsun demiycem içimde kalsın gezdiririm ben onu o acıyı cekmektense sıaktan patlarım dusta otururum daha iyi.

Ayy canım benim haklısın tatlım kalabildiği kadar kalsın içimde

Merhaba kızlar, bu siteye ilk yorumum. 37 haftalık ilk bebeğime hamileyim şimdiye kadar çok rahattım ama dün doktor alttan muayene etti normal doğum için kemik yapın çok uygun dedi biraz gerildim:( hep sezaryen olcakmış gibi hissediyodum çünkü. Şimdi nasıl yaparım çok canım yanar mı becerebilir miyim gece mi olur gündüz mü aklımda kırk tane soru var ne yapacağımı bilmiyorum :(( Allahım yardım etsin hepimize

birkaç gün geçmiş aradan, noldu sancılar? iyi misin? benim 31+3 gibi olmuştu ilki, inş senin olmamıştırTE]

Yok hâlen içerde kızım:) doktora gittim pazartesi 3 hafta sonra tekrar gel dedi bide alttan muayene etti risk yok şimdilik dedi bakalım bidaha ki randevuda doğum tarihi belirlenecek anestezi doktoru ile görüştürüleceğim

Alttan kacinci ay kontrol ediliyo acaba ogrebeblirmiym. Bide aciyomu :(

Merhaba kızlar, bu siteye ilk yorumum. 37 haftalık ilk bebeğime hamileyim şimdiye kadar çok rahattım ama dün doktor alttan muayene etti normal doğum için kemik yapın çok uygun dedi biraz gerildim:( hep sezaryen olcakmış gibi hissediyodum çünkü. Şimdi nasıl yaparım çok canım yanar mı becerebilir miyim gece mi olur gündüz mü aklımda kırk tane soru var ne yapacağımı bilmiyorum :(( Allahım yardım etsin hepimize

Valla bende normal doğuma girdim 9cm acıklıkla sezeryana girdim cok kolaydı ama o ana kadar

Back