- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
32. Haftamdayım doğum hakkında bilgi alabilir miyim tecrübeli anneler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır inşallah erken doğum belirtisi mi var?
Bilmiyorum ki sancılar sıklaştı( ama acaba normal mi sezeryan mı hiç bişey bilmiyorum
birkaç gün geçmiş aradan, noldu sancılar? iyi misin? benim 31+3 gibi olmuştu ilki, inş senin olmamıştırTE]
Yok hâlen içerde kızım:) doktora gittim pazartesi 3 hafta sonra tekrar gel dedi bide alttan muayene etti risk yok şimdilik dedi bakalım bidaha ki randevuda doğum tarihi belirlenecek anestezi doktoru ile görüştürüleceğim
birkaç gün geçmiş aradan, noldu sancılar? iyi misin? benim 31+3 gibi olmuştu ilki, inş senin olmamıştırTE]
Yok hâlen içerde kızım:) doktora gittim pazartesi 3 hafta sonra tekrar gel dedi bide alttan muayene etti risk yok şimdilik dedi bakalım bidaha ki randevuda doğum tarihi belirlenecek anestezi doktoru ile görüştürüleceğim
Merhaba alttan muayne etti derken eliylemi bktı yoksa gözüylemı baktı sadece alttan muayne ıcın dha erken dıye biliyorum ?
Merhaba alttan muayne etti derken eliylemi bktı yoksa gözüylemı baktı sadece alttan muayne ıcın dha erken dıye biliyorum ?
Geçen ay elle muayene etti ama bu sefer ultrasonla alttan muayene etti
Geçen ay elle muayene etti ama bu sefer ultrasonla alttan muayene etti
çok gıcığım şu alttan muayeneye! şart mı yani! çok geriliyorum. dr yapmak isterse sonuna kadar direnicem bakalım![]()
![]()
çok gıcığım şu alttan muayeneye! şart mı yani! çok geriliyorum. dr yapmak isterse sonuna kadar direnicem bakalım![]()
![]()
Valla yapmak zorunda kalıyor bende geriliyorum ama son artık
![]()
Mecbur canım doğumda daha çok bakıyorlar.sürekli gelip bakıyor açilma devam ediyor mı diye?korkmayın o an acı bile hissetmiyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mecbur canım doğumda daha çok bakıyorlar.sürekli gelip bakıyor açilma devam ediyor mı diye?korkmayın o an acı bile hissetmiyorsun
Ben ondan korkmuyorum sadece çok sıkıldım artık doğurmak istiyorum![]()
Ben ondan korkmuyorum sadece çok sıkıldım artık doğurmak istiyorum![]()
Deme öyle bende öyle dedim doğururum inşallah bı hafta da rahtlarım dedim hastaneye gittim doğurdum 34 haftalık
Deme öyle bende öyle dedim doğururum inşallah bı hafta da rahtlarım dedim hastaneye gittim doğurdum 34 haftalık
Sıcaklar çok yoruyo beni bittim artık nefes alamıyorum
Sıcaklar çok yoruyo beni bittim artık nefes alamıyorum
Oo canım ben eylülde doğurdum o yaz da çok sıcaktı yerlerde yatıyordum
Ben de sonlara yaklaştım. Daha alttan muayene yapmadı doktor ama ben de çok çekiniyorum nedense. Daha eşime bile rahatlayamadım o konuda. Doktor nasıl olacak hiç bilmiyom![]()
final günü banada yaklaşıyor gibi geliyor. Her gece rüyalarımda doğum yapıyorum.Rüyada tecrübe kazandım da gerçekte hala tecrübesizim![]()
Oo canım ben eylülde doğurdum o yaz da çok sıcaktı yerlerde yatıyordum
Çok zor allah yardımcımız olsun
Epidural sezaryen düşünüyorum bakalım haftaya anestezi doktoru ile görüşücem