• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğummmm

birkaç gün geçmiş aradan, noldu sancılar? iyi misin? benim 31+3 gibi olmuştu ilki, inş senin olmamıştırTE]

Yok hâlen içerde kızım:) doktora gittim pazartesi 3 hafta sonra tekrar gel dedi bide alttan muayene etti risk yok şimdilik dedi bakalım bidaha ki randevuda doğum tarihi belirlenecek anestezi doktoru ile görüştürüleceğim

birkaç gün geçmiş aradan, noldu sancılar? iyi misin? benim 31+3 gibi olmuştu ilki, inş senin olmamıştırTE]

Yok hâlen içerde kızım:) doktora gittim pazartesi 3 hafta sonra tekrar gel dedi bide alttan muayene etti risk yok şimdilik dedi bakalım bidaha ki randevuda doğum tarihi belirlenecek anestezi doktoru ile görüştürüleceğim

Merhaba alttan muayne etti derken eliylemi bktı yoksa gözüylemı baktı sadece alttan muayne ıcın dha erken dıye biliyorum ?

Ben de sonlara yaklaştım. Daha alttan muayene yapmadı doktor ama ben de çok çekiniyorum nedense. Daha eşime bile rahatlayamadım o konuda. Doktor nasıl olacak hiç bilmiyom :50:

Ben de sonlara yaklaştım. Daha alttan muayene yapmadı doktor ama ben de çok çekiniyorum nedense. Daha eşime bile rahatlayamadım o konuda. Doktor nasıl olacak hiç bilmiyom :50:

Mecbur kalıyosun tatlım bende evlendim 2 ay sonra hamile kaldım kocama bile daha açılamamışken bana da tuhaf geliyor ama son artık az kaldı

Epidural sezaryen düşünüyorum bakalım haftaya anestezi doktoru ile görüşücem

bende temmuzun ilk haftası kontrolüm var sanırım bişeyler netleşir o zaman bende. Şu an aklımda şu olsun yada bu olsun demiyorum ama bir sıkıntı yoksa eğer normal doğumdan yana benim doktorum.. Allah kolay kurtarsın hepimizi..

Back