canım bende sağ kasık ağrımdan dolayı dr.a gittim ve rahim dışında ur saptandı bende ameliyat olcam 4 ocakta 5 cm ve üstüne ameliyat diyolar açık ameliyat önerdi dr.um ne olduğunu tam olarak görebilmek için çaresiz kabul ettim çünkü ilaçla falan geçicek bişey değil küçülmüyoda hergün bu sancıyı ağrıyı çekmekten geçse bile ne zaman başlıcak korkusundan ağır kaldırmayayım iş yapmayayım üşütmeyeyim aman misafir gelmesin uğraşmayayım aman kocam yanaşmasın ya bişe olursa gibi dertlerden bezdim artık hergün bu psikolojiyle yaşamaktan ara ara sancı yapıp ben burdayım seni bırakmıcam diyen bu şişlikten kurtulmak istiyorum benim ilk belirtilerim eylül ayında başladı ciddiye almadım ama moral bozması bile yetiyo insana bide yeni evliyim korkudan cinsel ilişki diye bişe kalmadı bizde bebekte istedik korunmadık hiç ama olmadı aslında olmaması daha iyi olmuş çünkü çok zor bi hamilelik geçirirmişim yada bebek yaşamazmış kısacası bir an önce tedavini ol derim ben ama bi üni. hastanesinde doç. yada prof. bi dr.a görün benim tam olarak ne olduğu anlaşılmadığı için açık ameliyat dendi 7 cm hemde seninkini belki laparaskopiyle alırlar o çok daha kolay her gün o acıyı ağrıyı çekmektense bikaç gün çekip kurtulmak en iyisi hem benim idrar torbama ve barsaklarımada baskı yapıyo sende aynı sorunlarla karşılaşabilirsin. hakkımızda hayırlısı...