arkadaşlar 1 yıldan fazladır doğumkontrol hapı kullanmama rağmen(korunmak amaçlı) yoğun sağ kasık ağrısından dolayı doktora gittim 6 cm lik kistim olduğu ortaya çıktı ameliyat dedi ama ben bide prfosöre gitmeyi düşündüm gnelde kistler için doğumkontrol hapı verilir bu durumda zaten kullanıyor olmam doktora tuhaf geldi çokda sancı yapıyo karnım şişiyo aranızda böyle bi durumla karşılaşan oldumu nasıl bi tedavi uygulandı yada ameliyat oldunuzmu ben çok korkuyorum bunun ameliyatı nasıl oluyor hiç sormadım valla nasıl bi kist olduğunuda söylemedi ameliyat dedi yaşında gennç ama başına başka sorunlar açabilir dedi kafam çok karıştı yaa bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğumkontrol hapına rağmen kıstım var :(
- Konu Sahibi arceya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım bende sağ kasık ağrımdan dolayı dr.a gittim ve rahim dışında ur saptandı bende ameliyat olcam 4 ocakta 5 cm ve üstüne ameliyat diyolar açık ameliyat önerdi dr.um ne olduğunu tam olarak görebilmek için çaresiz kabul ettim çünkü ilaçla falan geçicek bişey değil küçülmüyoda hergün bu sancıyı ağrıyı çekmekten geçse bile ne zaman başlıcak korkusundan ağır kaldırmayayım iş yapmayayım üşütmeyeyim aman misafir gelmesin uğraşmayayım aman kocam yanaşmasın ya bişe olursa gibi dertlerden bezdim artık hergün bu psikolojiyle yaşamaktan ara ara sancı yapıp ben burdayım seni bırakmıcam diyen bu şişlikten kurtulmak istiyorum benim ilk belirtilerim eylül ayında başladı ciddiye almadım ama moral bozması bile yetiyo insana bide yeni evliyim korkudan cinsel ilişki diye bişe kalmadı bizde bebekte istedik korunmadık hiç ama olmadı aslında olmaması daha iyi olmuş çünkü çok zor bi hamilelik geçirirmişim yada bebek yaşamazmış kısacası bir an önce tedavini ol derim ben ama bi üni. hastanesinde doç. yada prof. bi dr.a görün benim tam olarak ne olduğu anlaşılmadığı için açık ameliyat dendi 7 cm hemde seninkini belki laparaskopiyle alırlar o çok daha kolay her gün o acıyı ağrıyı çekmektense bikaç gün çekip kurtulmak en iyisi hem benim idrar torbama ve barsaklarımada baskı yapıyo sende aynı sorunlarla karşılaşabilirsin. hakkımızda hayırlısı...
canım bende sağ kasık ağrımdan dolayı dr.a gittim ve rahim dışında ur saptandı bende ameliyat olcam 4 ocakta 5 cm ve üstüne ameliyat diyolar açık ameliyat önerdi dr.um ne olduğunu tam olarak görebilmek için çaresiz kabul ettim çünkü ilaçla falan geçicek bişey değil küçülmüyoda hergün bu sancıyı ağrıyı çekmekten geçse bile ne zaman başlıcak korkusundan ağır kaldırmayayım iş yapmayayım üşütmeyeyim aman misafir gelmesin uğraşmayayım aman kocam yanaşmasın ya bişe olursa gibi dertlerden bezdim artık hergün bu psikolojiyle yaşamaktan ara ara sancı yapıp ben burdayım seni bırakmıcam diyen bu şişlikten kurtulmak istiyorum benim ilk belirtilerim eylül ayında başladı ciddiye almadım ama moral bozması bile yetiyo insana bide yeni evliyim korkudan cinsel ilişki diye bişe kalmadı bizde bebekte istedik korunmadık hiç ama olmadı aslında olmaması daha iyi olmuş çünkü çok zor bi hamilelik geçirirmişim yada bebek yaşamazmış kısacası bir an önce tedavini ol derim ben ama bi üni. hastanesinde doç. yada prof. bi dr.a görün benim tam olarak ne olduğu anlaşılmadığı için açık ameliyat dendi 7 cm hemde seninkini belki laparaskopiyle alırlar o çok daha kolay her gün o acıyı ağrıyı çekmektense bikaç gün çekip kurtulmak en iyisi hem benim idrar torbama ve barsaklarımada baskı yapıyo sende aynı sorunlarla karşılaşabilirsin. hakkımızda hayırlısı...
canım ya sanada çok geçmiş olsun sanki beni anlatmışsın benimde eylül ayında başladı bu sorunum ramazandı o zaman da ilk ağrı yaptınca gittim bi hap verdi doktor geçmişti şimdi kurban bayramından sonra yine başladı meğer hiç geçmemmiş lavaboda bile ağrı yapıyo sağ bacağı ma kadar ağrıyı hissediyorum bende cerrahpaşanın profösörü macit avras a randevu aldım yarın gidicem senin söylediklerinden de anladığım kadarıyla galiba oda kesin ameliyat diyecek 6cm kapalı olurmu bilmiyorum ama açık nasıl olacak karınındanmı kesicek yani :1shok: sen nerde ameliyat olucan bide doktorun kim benim içinde fikir olur Rabbim şifa versin hepimize
merhabalar bende klomen kullandın kist oldu biri patladı 6 santimdi biride 5 santim büyümüş ilk başta çok ağrım vardı doğum kontrol hapı içiyorum 4 tane kaldı ama ben soğan suyu içtiyimden beri ağrılarım kesildi adetimi bekleyecz olmasa doktor boşaltma işlemi yapılacakmış ben ce sende soğan suyunu nede derim
merhabalar bende klomen kullandın kist oldu biri patladı 6 santimdi biride 5 santim büyümüş ilk başta çok ağrım vardı doğum kontrol hapı içiyorum 4 tane kaldı ama ben soğan suyu içtiyimden beri ağrılarım kesildi adetimi bekleyecz olmasa doktor boşaltma işlemi yapılacakmış ben ce sende soğan suyunu nede derim
canım sanada geçmiş olsun ama benim kistim yumurtalıkığın dışında yarın başka bi doktora daha gidicem ben zaten 1 yılı aşkındır doğum kontrol hapı kullanıyorum 3 aydır bu kist var doktorada soğan suyunu danışırım
Canım ben edirnede tıp fakültesinde bir doç.dr.a çıktım ama benim kist diil myom yani ur içi sıvı değil. benimde ağrım sızım hiç kalmadı aslında ameliyattada kararsızım ne olcak bilmiyorum 4 ocak'a gün almıştım o güne kadar bir karar vercem bildiğin karnını kesiyolar canım rahim dışında olduğu için rahimi kesmicek ama sonuçta ameliyat işte. sen bugün dr.a gitcekmişsin sonucu yazarsın.
Canım ben edirnede tıp fakültesinde bir doç.dr.a çıktım ama benim kist diil myom yani ur içi sıvı değil. benimde ağrım sızım hiç kalmadı aslında ameliyattada kararsızım ne olcak bilmiyorum 4 ocak'a gün almıştım o güne kadar bir karar vercem bildiğin karnını kesiyolar canım rahim dışında olduğu için rahimi kesmicek ama sonuçta ameliyat işte. sen bugün dr.a gitcekmişsin sonucu yazarsın.
evet canım bugün gidicem benim doktorum cerrahpaşanın dekanı inşallah hayırlı bişeyler söyler bana yazıcam buraya canım görüşmek üzere