Doğumdan sonraki ilk regl dönemi

bugun telefonda sordum veriliyormus canim..bir arkadasim da ayni bu haptan kullanmis 6 ay gelmedi adetim dedi.ay insanin icine suphe dusuyor ya bugun test yaptim negatif cok sukur...

sen de mi olmadin hic adet dogumdan sonra??

hmm dogrudur canim benim hapim 28 tane bende hala adet olmadim bende cok korkuyorum testde yapmadim ama hapi kullanan herkesden duduguma göre hic biride hemen adet olmamis o yüzden icim rahat hakkimizda hayirlisi olsun

ben dun adet oldum canim.ama hapi birakamam ki yariisi daha...bu ara kanama heralde...oofff ne zormus yaff.

dünür ben de dün oldum ohh çok şükür aman olsan bi dert olmasan ayrı dert.hiç sancım olmadı inşallah hep böyle olur.

dünür ben de dün oldum ohh çok şükür aman olsan bi dert olmasan ayrı dert.hiç sancım olmadı inşallah hep böyle olur.

benim sancim var malesef dünürcüm..zaten hep sancili olurdu benimki.dogurdum yine gecmedi.insallah zaman gectikce gider sanci da.sen hapa ara verdikten sonra mi oldun?

canım ben hap kullanmıyorum.ama senin durumun da normaldir bence dert etme bu haplar düeni bozuyo zaten hormonlar da düzelmedi

evt dünürcüm ya yan etkisi cok hapin.saclarim dökülmeye basladi ve sütüm azaldi.bir kutu kaldi o da bitsin 3 aylik igne yaptiricam böyle olmayacak.hem igne daha etkiliymis.

evt dünürcüm ya yan etkisi cok hapin.saclarim dökülmeye basladi ve sütüm azaldi.bir kutu kaldi o da bitsin 3 aylik igne yaptiricam böyle olmayacak.hem igne daha etkiliymis.

canim nasilsin bu defada ben korkmaya basladim bende hala adet olmadim sen olmusun ne güzel cok stress yapmaya basladim ama ben hapa hic arada vermedim ne yapsam acaba cok sasirdim

canim nasilsin bu defada ben korkmaya basladim bende hala adet olmadim sen olmusun ne güzel cok stress yapmaya basladim ama ben hapa hic arada vermedim ne yapsam acaba cok sasirdim

canim dr un ara vermeden kullan dediyse öyle yap ...
ben intte cok arastirddim bu haplarin en cok bilinen yan etkisi ya adeti kesmesi ya da ara kanama gelmesymis...ben adet oldum ama yine de kullaniyorum...duzensiz kanamalarda birakmamak gerekiyormus cunku ara kanamalarda asla hap etkinligini kaybetmiyormus...3aydan sonra duzene girermis ben dr u aradim oyle dedi..
stres yapma cnaim o zaman da gelmiyormus ben oyle yaptim sanirim ondan gecikti..

ben de 4. ayımdayım hala ses seda yok.çok rahatım böyle.

Son düzenleme:
ben de hala adet olmadım yaaa 13 ocakta doğum yaptım, 5. ayımız bitmek üzere daha tık yokkkk

kızlar ben 6 ocakta doğum yaptım.4ay sonra ilk adetimi oldum.ondan sonrada olmadım gibi bişey..geçen gün biraz kanamam oldu ama çok az geldi ..sanki adtimin son günüymüş gibi ..zaten 2günde bitti...içime şüphe düştü.benim gibi olanınız varmı içinizde

6.ayda bitti hala adet olmadım... karnımın şişliğide cabası ha oldumn ha olucam derken 6 ay geçti.... doktora gitsemmi acaba... bu kullanılan hapın ismi ne acaba :uhm:

benim bi arkadaşım 1 sene olmamış :) normal sanırım
ben tam oğlumun 6. ayının bittiği gün regl oldum, artık hiç ağrım sancım olmuyor ama çooookkkk fazla oluyor

ya bende doğumdan beri 3 kere oldum ama düzensiz ilki 4ay sonra oldu ve 4 5 gün sürdü..sonrası 6. ayda oldu 2gün sürdü ve çokaz kanamam oldu..sonrasında 45gün geçmeden oldum oda 2 gün sürdü sadece lekelenme gibi oldu...sinir oluyorum ya bir an önce düzene girsede şişliklerden kurtulsam

ben hic adet olmadim dogumdan beri.emzirdigim ve hap kullandigim icin olmamam normalmis..hem olmasin daha iyi böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…