Dogumdan sonra

melek196276

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
19
-17
6
28
Arkadaslar merhaba; sezaryen dogumumum uzerinden 5 bucuk ay gecti eski kiloma dönmeme ragmen hala karnimdaki sislik inmedi ve 5-6 aylik hamile gibiyim yani karnimdaki sislik oyle duruyor cok uzgunum ne yapmam gerek sizler neler yaptiniz? Benim gibi olan var mi?

Maalesef bende aynı durumdayım 60 kilo ile hamile kalmıştım 55 kiloyada düşsem o karın maalesef öyle ben ona alıştım fakat dikişlerin üzerinde yığılan o deri parçasına o kadar sinir oluyorumki sırf bunun için ameliyat düşünüyorum kıyafetlerden bile belli oluyor çünkü

Ekmek, şeker, makarna , pilav vb besinleri kesip. Haftanın 5 günü 20 dk lık cardio veya hiit yapıp 2-3 günüde bölgesel çalışırsanız gidiyor. Sadece beslenmeniz dahi fark ettirecek.

Ya birde benim ilk hamileligim gercekten hala hamileymis gbi geziyorum

Ekmek, şeker, makarna , pilav vb besinleri kesip. Haftanın 5 günü 20 dk lık cardio veya hiit yapıp 2-3 günüde bölgesel çalışırsanız gidiyor. Sadece beslenmeniz dahi fark ettirecek.
Ekmek seker gbi urunleri kestim kilo verdim ama karnim hala şiş kaldi biraz insede yemek yedikten sonra yine sisiyor ama spor onerinize bakacagim yapmaya calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…