• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra zayıflayabildiniz mi?

hayır veremedim.... vermeeyi istiyorum gfakat çabam ve gayretim yok psikolojık acım.

ama zayıflamam sart...

nerdeeeeee :(( Allah tan almadım da.6 ayın geçmesini bekliyorum.kızım ek gıdaya geçince rejime ve spora başlayacağim.inş tabi :))))

ben 70le hamile kaldım 85le doğum yaptım , doğumdan sonra 75tim. bir süre süt telaşı onu dene bunu dene bir baktım 80 oldum. 3 ay bu kilodaydım. bebeğimi emziriyorum o yüzden sıkı olmasada bir diyet uyguladım yinede ve yeniden bugün 75i gördüm. 5 kilo kaldı , vereceğime eminim , çünkü yazı bu kilolarla geçiremeeeemmmmmmmmmmmmmmm.

akşamları takıp kulaklıkları bebeği eşime bırakıp , 5 yaşındaki kızımla oynuyoruz , sonra sezeryan bölgemin ağrımasına rağmen bir gün durup bir gün 100 yarım mekik çekiyorum 7den sonra elma portakal çok acıkırsam bir kaç bisküvi dışında birşey yemiyorum , sabah ekmeksiz normal kahvaltımı yapıp , öğünlerimi ekkmeksiz yiyorum bir de tatlıyı çok az yani eğer dışardaysam falan bir çatal alıyorum. çokyavaşta olsa böyle kilo verebiliyorum

bu arada oğlum 4 ay 10 günlük , ilk reglimi 10 gün önce oldum

Son düzenleme:
bende 72ile hamile kaldım 83 ile doğum yaptım normal oldu doğum ama göbeğimi sarmamıştım korsede takmadım olduğu gibi kaldı göbek zaten hamile kalmadan öncede vardı birde üstüne bu eklendi 3aylık hamile gibiyim yaaa off offf bıngıl bıngıl sallanıyo anacım süt olsun diyede annem yedirdi yedirdi şimdi yine 73kiloyum ..bebeğim daha 42günlük küçük mecbur emecek rejimde yapamıyorum birde tatlıdan ne olursa olsun vazgeçemiyorum yahuuu kıyafetler olmyo birde bebeği görmeye geliyo komşular valla böyle tedirgin oluyorum kocamannn göbekle

Back