Doğumdan sonra ücretsiz izin tavsiye edenler ?

1 buçuk aylık bebeğim var. Kesinlikle ücretsiz izin almam diyordum. Fakat bebekler birer cansvar:) annesi olduğum halde peygamber sabrıyla yaklaşıyorum artık cülüğüme:) başkası onun bu ağlamalarını çekemez biliyorum. Döver, huzursuz eder diye korkuyorum. Bir de uyku ilacı içiyorlarmış bebeklere uyusun diye. Ücretsiz izin alacağım bebeğimi bırakamıcam kimselere. Size de şiddetle tavsiye ediyorum.

Allah korusun ya hakikaten kimselere güvenilecek olmadı artık her durumda her kişiye temkinli yaklaşır olduk . Allah bağışlasın yavrunuzu :) İzin almasam kim bakar belli değil ama bakıcı da çok zor empati yapmaya çalışıyorum da ... Güvenemem bende kesinlikle :/

benimo_
Merhaba kızlar
Ben de bu soruyu araştırırken denk geldim
Devlet memuruyum
Doğum sorası 2 sene ücretsiz iizn kullanmak istiyorum kesinlikle
Ama bu izin meselesi idarecilere mi bağlı
Yoksa direkt devletin verdiği hak olarak kendi isteğimle kullanabiliyor muyum?

merhaba devlet memuruyum.idarecimiz birsey diyemiyor.hakkimiz olan birsey.ucretsiz izindeyim şu an.maddi sıkıntı olmazsa 2 yili kullanacagim insallah.

İlla bana psikolojik baskı uygularlar
Ben de kullanıcam inşaallah
Sağol canım
evet bizde de hamile olani duydular mi suratlar asiliyo isler nasil yetisecek diye.gun sayiyorlar gelse de baslasa diye.ama hic onemi yok ben 32 haftalikken ciktim izne is ortamim gergin oldugu icin.bebegim 7.5 aylik oldu simdi.5 sene verseler hakki kullanirdim valla maddi sıkıntı olmayacaksa.bizim yavrularimizdan onemli degil hicbisey.insallah gonlunce olur hersey :) sag salim kucagina almayi nasip etsin Allah.

Ne güzelll
Allah bana da nasip etsin o günleri
Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…