- 18 Aralık 2023
- 58
- 4
- 30
-
- Konu Sahibi zeyzey9095
İnşallah canım sende bi an önce sağlığına kavuşursun hiç bir annenin ayağına taş değirmesin rabbim evlatlarımızı büyütelim inşallahSeni anlıyorum ben hala öyleyim bir çözüm bulmuş değilim ama inş geçecek sende bir git Allah yardımcın olsun o psikolojiyi biliyorum ben düşmanima dilemem
İnşallah canım bu süreç hiç geçmeyecek gibi gelebilir sana ayrıca öyle düşünme bu ağrılar vs ler hafifliyor dönem dönem bide tanı konursa kurtulursun zaten inşallah sende ama şey stİnşallah canım sende bi an önce sağlığına kavuşursun hiç bir annenin ayağına taş değirmesin rabbim evlatlarımızı büyütelim inşallah
Şey bu hastalığın en büyük sebebi stresten eğer dediğim gibi subakutsan bol bol dinlenip ilaçları alıp stresten uzak durman gerek stresi yönetmen lazım yani ilaç alma onun için de bitki çayları falan iç insallah destekcin vardır anne kardeş bebekle ilgilenecek?İnşallah canım sende bi an önce sağlığına kavuşursun hiç bir annenin ayağına taş değirmesin rabbim evlatlarımızı büyütelim inşallah
İnşallah kuzum ama stresten uzak durmam için kocayı ve 5 çocuğu uzaya yollamam gerekiyorİnşallah canım bu süreç hiç geçmeyecek gibi gelebilir sana ayrıca öyle düşünme bu ağrılar vs ler hafifliyor dönem dönem bide tanı konursa kurtulursun zaten inşallah sende ama şey st
Şey bu hastalığın en büyük sebebi stresten eğer dediğim gibi subakutsan bol bol dinlenip ilaçları alıp stresten uzak durman gerek stresi yönetmen lazım yani ilaç alma onun için de bitki çayları falan iç insallah destekcin vardır anne kardeş bebekle ilgilenecek?
Getirme getirme inan benim de öyle idi hala öyle ama yanlız değilim benim gibi çok anne var diyorum kendime bu kpnuda çok çektiğim için paylaştım burada da en azından sen erken öğrendin ben 7 ay oldu hala gidip geliyorum bir bilende söylemedi ne yazikki bana inş geçer diğer doğumlarında olmadı mu boyleİnşallah kuzum ama stresten uzak durmam için kocayı ve 5 çocuğu uzaya yollamam gerekiyorbi kesin sebebi bilinse rahatlicam inan belirsizlik benim pskolojimi alt üst etti aklıma kötü kötü şeyler geliyo
Hayır olmadı ilk defa oldu senin de lenf bezlerinde şişme varmıGetirme getirme inan benim de öyle idi hala öyle ama yanlız değilim benim gibi çok anne var diyorum kendime bu kpnuda çok çektiğim için paylaştım burada da en azından sen erken öğrendin ben 7 ay oldu hala gidip geliyorum bir bilende söylemedi ne yazikki bana inş geçer diğer doğumlarında olmadı mu boyle
Var ya sağa sola çevirmekte kafamı sıkıntı yaşıyorum gırtlağım takılıyor yutkunurken o derece şişme var hemdeHayır olmadı ilk defa oldu senin de lenf bezlerinde şişme varmı
İnşallah bi an önce düzelirizVar ya sağa sola çevirmekte kafamı sıkıntı yaşıyorum gırtlağım takılıyor yutkunurken o derece şişme var hemde
Benim troit değerlerim normal çıktı fakat usgde troit heyerojen görünümdedir yazıyor aynı yazdığınız belirtileri yasıyorum demir değerim 1 lere düşmüş doktor çok önemsemedi ama ilerde ne gibi sıkıntılar olabilir kiGetirme getirme inan benim de öyle idi hala öyle ama yanlız değilim benim gibi çok anne var diyorum kendime bu kpnuda çok çektiğim için paylaştım burada da en azından sen erken öğrendin ben 7 ay oldu hala gidip geliyorum bir bilende söylemedi ne yazikki bana inş geçer diğer doğumlarında olmadı mu boyle
Anladım doğum yaptıktan sonra mi olduBenim troit değerlerim normal çıktı fakat usgde troit heyerojen görünümdedir yazıyor aynı yazdığınız belirtileri yasıyorum demir değerim 1 lere düşmüş doktor çok önemsemedi ama ilerde ne gibi sıkıntılar olabilir ki
Var ya sağa sola çevirmekte kafamı sıkıntı yaşıyorum gırtlağım takılıyor yutkunurken o derece şişme var hemde
Hayır doğum yapmadım ben lenf bezleri için gittiğinde öğrendim şaşırdı annemde annanemde teyzemde var genetik bizde usg çeken doktor guatr başlangıcı olabilir dedi ama belirtiler sizle aynı ama ek olarak benim demir değerim 1.98 çarpıntı o yapıyor büyük ihtimalle doktor ciddi bir şey görseydi heralde ilgilenirdi diye düşünüyorum siz nasılsınız şuan boğazımdaki o dolgunluk hissi beni hayattan soğuttu sürekli ıhım ohom vs sanki biri beni boğazlıyor gibiAnladım doğum yaptıktan sonra mi oldu
Hayır doğum yapmadım ben lenf bezleri için gittiğinde öğrendim şaşırdı annemde annanemde teyzemde var genetik bizde usg çeken doktor guatr başlangıcı olabilir dedi ama belirtiler sizle aynı ama ek olarak benim demir değerim 1.98 çarpıntı o yapıyor büyük ihtimalle doktor ciddi bir şey görseydi heralde ilgilenirdi diye düşünüyorum siz nasılsınız şuan boğazımdaki o dolgunluk hissi beni hayattan soğuttu sürekli ıhım ohom vs sanki biri beni boğazlıyor gibi
Yemin ederim saçma sapan bir iş buu ben 8 aydır geziyorum doktor doktor avuç avuç vitamin yazıyorlar gönderiyorlar da 10 yıldır subakut olmaz kii 3 ay sürer subakut daha sonra hipotiroid olur ve sizin değerler hipotiroid olduğunuzu gösteriyor yani kısa bir zaman değil 10 yıl uzun bir zaman bende anlamış değilim ben bu şehirde düzgün doktor yok sanıyordum ama demek ki heryer aynı imiş ilaç verilmemesini anlamış değilim ben akıl karı değil yani resmen bırakıyorlar kendi halimize iyice tükenene kadar ben hiç iyi değilim yaaa artık 8 aydır ne nefes alabiliyorm ne huzurum kaldı ne baş ağrım bir dajika olsun geçiyor nede düzeliyor vitamin falanda ise yaramıyor inanın artık aklımı uemek uzereyimKızlar herkese geçmiş olsun öncelikle. Bende 10 yıldan fazla subakut tiroidit var. Genetik bir durum bu genelde. Ultrasonla bakıldı nodül yok fakat anti tpo değerim çok yüksek. Tsh değerimde değişiyor 7-6-5-4-3 arasında yani kafasına göre. Bir dönem tsh 7 iken gluteni kestim ve değerim 2-3 ayda 3 lere düştü. Doktor doktor gezdim açıkçası ve hiçbiri ilaç yazmadı. İltihap var dediler ve zamanla tiroid bezi çalışmayı durduracak ve ilaca başlanılacak denildi. Geçen ay endokrine gittim. Tsh 5 lerdeydi. ultrasonda sadece iltihap görüyorum dedi. D vitamini verdi :)) 2 aydır kullanıyorum vitamini. Sizdeki gibi bende de aşırı halsizlik, uyuma isteği, kas ağrıları, kulak ve boğaz ağrıları oluyor. Arada anksiyete de oluyor. Doktora gebelik düşündüğümü söyledim. Her ay kontrole gel ozaman değerine bakalım vs dedi. Mayısta kontrolüm var. Korkuyorum gebe kalırda düşük yaparsam vs diye. İlaç verilmeme kısmını anlamıyorum. Yüksek ve hiçbir şekilde düşmüyor tsh değerim. Selenyum takviyesi iyi geliyor diyorlar doktora soracağım bakalım.
Evet hipotiroid var bende dediğiniz gibi. Ne zaman ilaca başlanacak bilmiyorum tek yaptığım her ay endokrine gidip kontrol ettiriyorum. Vitamin kullanıyorum.Yemin ederim saçma sapan bir iş buu ben 8 aydır geziyorum doktor doktor avuç avuç vitamin yazıyorlar gönderiyorlar da 10 yıldır subakut olmaz kii 3 ay sürer subakut daha sonra hipotiroid olur ve sizin değerler hipotiroid olduğunuzu gösteriyor yani kısa bir zaman değil 10 yıl uzun bir zaman bende anlamış değilim ben bu şehirde düzgün doktor yok sanıyordum ama demek ki heryer aynı imiş ilaç verilmemesini anlamış değilim ben akıl karı değil yani resmen bırakıyorlar kendi halimize iyice tükenene kadar ben hiç iyi değilim yaaa artık 8 aydır ne nefes alabiliyorm ne huzurum kaldı ne baş ağrım bir dajika olsun geçiyor nede düzeliyor vitamin falanda ise yaramıyor inanın artık aklımı uemek uzereyim
Ciddi misiniz ilaç vermiyorlar yani öyle miEvet hipotiroid var bende dediğiniz gibi. Ne zaman ilaca başlanacak bilmiyorum tek yaptığım her ay endokrine gidip kontrol ettiriyorum. Vitamin kullanıyorum.
Bana 10 yıldır vermiyorlar. Tiroid bezleri çalıştığı için. Tsh değerim dengesiz ve antikor dedikleri şey yüksek.Ciddi misiniz ilaç vermiyorlar yani öyle mi
Çok üzüldüm gerçektenBana 10 yıldır vermiyorlar. Tiroid bezleri çalıştığı için. Tsh değerim dengesiz ve antikor dedikleri şey yüksek.
Merhaba aynı şeyleri yaşıyorum konu üzerinden aylar geçmiş şuan durumunuz nasıl?Merhabalar 6 buçuk ay önce doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra önce burnum sonra ağzım kurumaya başladı benim derken nefes alamamaya başladım kulaklarımda çınlama işitme kaybı oldu biraz boğazımda bir ağrı ve asla geçmeyen bir baş ağrısı kafada ağırlık diyelim sıcağa ileri derecede hassasiyet ve ağır depresyon panik atak anksiyete eklendi bir bunalıma girdim hala ve hala çekiyorum doktor bir tanı hala koyamadı faranjit dendi Vertigo dendi orta kulak dendi ama bu böyle bir şey değildi