- 5 Aralık 2014
- 20
- 5
-
- Konu Sahibi barselona28
Sanirim emzirmeden daha cok kilo alip vermekle ilgisi var sarkmanin. Umarim benimde ilerde sarkmazBende olmadı sarkma ikiz emzirmeme ragmen. Benım emzirme döneminde de öyle aşırı büyümedi memeler. Doktorunuza sorun yada örnekler varsa bakın vs.
Bebişinizi sağlıkla doğurun emzirin inşallah :)) Bu benim de en çok merak ettiğim konu, bazıları sarkma oldu bazıları olmadı diyor. Lütfen emzirme sürecinde deneyimlerinizi paylaşın olur mu :)Emzirme dönemibitince bilmem ama şu an patlamaya hazır birer bomba taşıyorum sanki
Bebişim 15 günlük oldu bile, şu an emzirmede bir sıkıntımız yok şükürBebişinizi sağlıkla doğurun emzirin inşallah :)) Bu benim de en çok merak ettiğim konu, bazıları sarkma oldu bazıları olmadı diyor. Lütfen emzirme sürecinde deneyimlerinizi paylaşın olur mu :)
Ayyy bunu duyduguma çok çok çok sevindimm :)) İnşallah zamanı gelince ben de anne olursam bu mutluluğu yaşarım. Şuan regl zamanı bile uçlar hassas oluyor bu ara çok düşünüyorum hamileliği emzirmeyi..Bebişim 15 günlük oldu bile, şu an emzirmede bir sıkıntımız yok şükür
Merhaba protez yaptırdığım zamanlarda cok konusmustuk 2015 yada 2016 olması lazım o zmn evli miydiniz hatırlamıyorum ama sizinde bebiş olmus bende ekimde doğum yapcam inş benm gögüs uçlarım da his var ama cevresinde yok o zmn dan beri ve o yüzden dokunuldugunda filan cok rahatsz oluyorum sinirimi bozuyor hatta emzirirken nasıl olcak bilmiyorum ama sizde emzirme sorunu olmamıs ne güzel bunu okuduguma sevindim hala buralarda olmakda güzelBebişim 15 günlük oldu bile, şu an emzirmede bir sıkıntımız yok şükür
Merhaba hayırlı olsun bebişinizMerhaba protez yaptırdığım zamanlarda cok konusmustuk 2015 yada 2016 olması lazım o zmn evli miydiniz hatırlamıyorum ama sizinde bebiş olmus bende ekimde doğum yapcam inş benm gögüs uçlarım da his var ama cevresinde yok o zmn dan beri ve o yüzden dokunuldugunda filan cok rahatsz oluyorum sinirimi bozuyor hatta emzirirken nasıl olcak bilmiyorum ama sizde emzirme sorunu olmamıs ne güzel bunu okuduguma sevindim hala buralarda olmakda güzel
İnş yaşamam tşk ederimMerhaba hayırlı olsun bebişinizBenim de meme ucumun altında hissizlik vardı ama hiçbir sıkıntı olmadı emzirmede.. İnşallah siz de hayırlısı ile kucağınıza alırsınız ve emzirmede sıkıntı yaşamazsınız
Yok benimki renkli kısmın altı, alt bombede hissizlik var.İnş yaşamam tşk ederimBu renkli yerdemi sizinki de kahve yeri hissetmiyorum ben sadece ucu cıkıntılınyeri hissediyorum ve bunu cok sonra farkettim
Hım ora emzirmede sıkıntı olmaz zaten cnm benmki o tam renkli ucların cevresi oraya dokununca hissetmiyorum tek hissettiğim yer uçları oda cok sinir bozucu Bi durum oluyo bende eşimde aşırı şikayetçiyizYok benimki renkli kısmın altı, alt bombede hissizlik var.
Sizin taa siz nişanlıyken burda silikon taktırmak istediğinizi vs süreci hatırlıyorum sanki. Bebişi de olmuş memişler de demekBebişim 15 günlük oldu bile, şu an emzirmede bir sıkıntımız yok şükür
Teşekkür ederimSizin taa siz nişanlıyken burda silikon taktırmak istediğinizi vs süreci hatırlıyorum sanki. Bebişi de olmuş memişler de demekHayırlı olsun tebrik ederim