Dogumumdan 1 ay sonra hiç dökülmeyen saçlarim yavas yavas dökülmeye basladi, önmesemedim mevsimseldir dedim. Gitgide hizlandi, suan avuç avuç dökülüyor. 4 ay oldu. Bu gidisle kel kalicam. Vitaminlerimi aliyorum bu arada.
Feci bi durum kizlar :18:
Dogumumdan 1 ay sonra hiç dökülmeyen saçlarim yavas yavas dökülmeye basladi, önmesemedim mevsimseldir dedim. Gitgide hizlandi, suan avuç avuç dökülüyor. 4 ay oldu. Bu gidisle kel kalicam. Vitaminlerimi aliyorum bu arada.
Feci bi durum kizlar :18:
Canım benim arkadaşımda doğum yapalı 4 ay oldu oda aynı sorundan şikayetçi bebek yüzüne gülmeye başlayınca annenin saçları dökülmeye başlarmış öyle bir rivayet var bizim buralarda
bizim buralarda da var o rivayetten, bende de durum aynı. 3 ayı geçti doğum yapalı tutam tutam dökülüyor saçlarım. dökülmeyenleride kızım yoluyor zaten sağolsun
Canım benim arkadaşımda doğum yapalı 4 ay oldu oda aynı sorundan şikayetçi bebek yüzüne gülmeye başlayınca annenin saçları dökülmeye başlarmış öyle bir rivayet var bizim buralarda
kızlar benimde doğumdan itibaren 4 ay şaçım sizin dediğiniz gibi tutam tutam döküldü , vücut kendisini yeniliyormuş doğumdan sonra 6 aydan sonra tekrar çıkmaya başladı. Şimdi bebeğim 8 aylık, şaçlarım tutam tutam yeniden çıkıyor önden bakınca alın çevremdekiler 5cm kadar kısa kısa tutam tutam yeni şaçlar komik duruyor. Ama sonuçta tekrar çıkıyor ve şaçlar güçleniyor kızlar bu sevindirici:))