Dogumdan sonra saçlari avuç avuç dökülen var mi?

VaniL

Seni kendime sakladim....
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
427
8
68
- Yurtdışı
Dogumumdan 1 ay sonra hiç dökülmeyen saçlarim yavas yavas dökülmeye basladi, önmesemedim mevsimseldir dedim. Gitgide hizlandi, suan avuç avuç dökülüyor. 4 ay oldu. Bu gidisle kel kalicam. Vitaminlerimi aliyorum bu arada.
Feci bi durum kizlar :18:

Dogumumdan 1 ay sonra hiç dökülmeyen saçlarim yavas yavas dökülmeye basladi, önmesemedim mevsimseldir dedim. Gitgide hizlandi, suan avuç avuç dökülüyor. 4 ay oldu. Bu gidisle kel kalicam. Vitaminlerimi aliyorum bu arada.
Feci bi durum kizlar :18:

Canım benim arkadaşımda doğum yapalı 4 ay oldu oda aynı sorundan şikayetçi bebek yüzüne gülmeye başlayınca annenin saçları dökülmeye başlarmış öyle bir rivayet var bizim buralarda:37::37::37:

bizim buralarda da var o rivayetten, bende de durum aynı. 3 ayı geçti doğum yapalı tutam tutam dökülüyor saçlarım. dökülmeyenleride kızım yoluyor zaten sağolsun :9::9::9:

Canım benim arkadaşımda doğum yapalı 4 ay oldu oda aynı sorundan şikayetçi bebek yüzüne gülmeye başlayınca annenin saçları dökülmeye başlarmış öyle bir rivayet var bizim buralarda:37::37::37:

bende bebek annesini tanıyınca saçları dökülüyor diye duymuştum ...

Benimde dogumdan bikac ay sonra dokulmeye basladi kizim ayin 26sinda 4 ayi bitiyo dokuluyo hala

kızlar benimde doğumdan itibaren 4 ay şaçım sizin dediğiniz gibi tutam tutam döküldü , vücut kendisini yeniliyormuş doğumdan sonra 6 aydan sonra tekrar çıkmaya başladı. Şimdi bebeğim 8 aylık, şaçlarım tutam tutam yeniden çıkıyor önden bakınca alın çevremdekiler 5cm kadar kısa kısa tutam tutam yeni şaçlar komik duruyor. Ama sonuçta tekrar çıkıyor ve şaçlar güçleniyor kızlar bu sevindirici:))

Back