Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dogumumdan 1 ay sonra hiç dökülmeyen saçlarim yavas yavas dökülmeye basladi, önmesemedim mevsimseldir dedim. Gitgide hizlandi, suan avuç avuç dökülüyor. 4 ay oldu. Bu gidisle kel kalicam. Vitaminlerimi aliyorum bu arada.
Feci bi durum kizlar :18:
Dogumumdan 1 ay sonra hiç dökülmeyen saçlarim yavas yavas dökülmeye basladi, önmesemedim mevsimseldir dedim. Gitgide hizlandi, suan avuç avuç dökülüyor. 4 ay oldu. Bu gidisle kel kalicam. Vitaminlerimi aliyorum bu arada.
Feci bi durum kizlar :18:
Canım benim arkadaşımda doğum yapalı 4 ay oldu oda aynı sorundan şikayetçi bebek yüzüne gülmeye başlayınca annenin saçları dökülmeye başlarmış öyle bir rivayet var bizim buralarda
bizim buralarda da var o rivayetten, bende de durum aynı. 3 ayı geçti doğum yapalı tutam tutam dökülüyor saçlarım. dökülmeyenleride kızım yoluyor zaten sağolsun
Canım benim arkadaşımda doğum yapalı 4 ay oldu oda aynı sorundan şikayetçi bebek yüzüne gülmeye başlayınca annenin saçları dökülmeye başlarmış öyle bir rivayet var bizim buralarda
kızlar benimde doğumdan itibaren 4 ay şaçım sizin dediğiniz gibi tutam tutam döküldü , vücut kendisini yeniliyormuş doğumdan sonra 6 aydan sonra tekrar çıkmaya başladı. Şimdi bebeğim 8 aylık, şaçlarım tutam tutam yeniden çıkıyor önden bakınca alın çevremdekiler 5cm kadar kısa kısa tutam tutam yeni şaçlar komik duruyor. Ama sonuçta tekrar çıkıyor ve şaçlar güçleniyor kızlar bu sevindirici:))