Doğumdan sonra saç kalmadı.

Slm dinç ve enerjik hissetmek için öneriniz var mı? Çok tembel ve uyusugum (bütün değerlerim tam, depolar dolu)

Temiz hava diyorum. Kahvaltıdan sonra yürüyüş yapın ohhh mis havayı ciğerlere çekin bütün gününüz enerjik geçer. İnsan evde otura otura mayışıyor.

Duracak bu dökülme, sonra bebek 9-10 aylıkken çıkmaya başlayacak yine benim öyle olmuştu. Hindistancevizi yağı sürün haftada bir filan, diplerine. öyle kalsın birkaç saat, yıkayın. bütün gece de kalabilir. bu benim normal zamanlardaki dökülmelerimi şıp diye keser hep.

Giden saçlar geri geliyor diyorlar ama bu herkes için geçerli değil. Cildiyeye gidin mutlaka

Benim de öyleydi. Önler kelleşmeye başlamıştı. Ben 5.ayda Bıttım sabunu kullandım dökülmeyi baya azalttı. 6.ayda da kendiliğinden düzelmeye başladı zaten. Şuan eskisinden de gür.

Dogum yapali 4.5 ay oluyor fena dökülüyor benimde 20 gundur yaklasik..
Sanırım kel kalıcam..
Konunuzu takipteyim

Benim çok dökülmüştü her taramam da bir koca poşet doluyordu ağlama krizine girmiştim kel kalıcam diye..solgarın kadınlar için olan vitaminini aldım sonra da hiç care in saç dökülmesini hem engelliyor hem de bakım yapıyor çok azaldı maşallah

Hamilelikte çoğalır, doğumdan sonra gider. Normal bir durum. Yakında dökülme durur, normale girer. Dert etmeyin. Vücut dengeyi buluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…