P pioner Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2008 122 1 96 Ankara 5 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pioner #1 Doğumdan yaklaşık 2 ay sonra saçlarım yumak yumak dökülmeye başladı. Geçici bir problem mi bU? Aynı durumu yaşayan var mı? Ne yapılabilir?
Doğumdan yaklaşık 2 ay sonra saçlarım yumak yumak dökülmeye başladı. Geçici bir problem mi bU? Aynı durumu yaşayan var mı? Ne yapılabilir?
juno Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2008 4.301 46 0 Diğer 5 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pioner #2 birçok kişinin yaşadığı bi problem anormal bi durum yok.. ve de geçici aynı şekilde çıkacaklar rahat olun..
birçok kişinin yaşadığı bi problem anormal bi durum yok.. ve de geçici aynı şekilde çıkacaklar rahat olun..
adiyeff Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2010 4.366 39 163 Konya 6 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pioner #3 bende doktora gittiğimde söylemiştim.normal doğumdan sonra vücutta demir depoları azaldığından olur.belli birsüre sonra geçer demişti.
bende doktora gittiğimde söylemiştim.normal doğumdan sonra vücutta demir depoları azaldığından olur.belli birsüre sonra geçer demişti.
S sbl Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2007 899 7 96 9 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pioner #4 benimde kızımı emzirdiğim dönem aşşşşırı döküldü.üzerinden 5 yıl geçti,hala dökülenler tam çıkmış değil.yani yarısı çıktı ise yarısı çıkmadı ve eski sağlıklı saçlarıma dönemedim.bu arada kullanmadığım yöntem kalmadı.vitaminler, bioxcin...
benimde kızımı emzirdiğim dönem aşşşşırı döküldü.üzerinden 5 yıl geçti,hala dökülenler tam çıkmış değil.yani yarısı çıktı ise yarısı çıkmadı ve eski sağlıklı saçlarıma dönemedim.bu arada kullanmadığım yöntem kalmadı.vitaminler, bioxcin...