ay bana ateşler basıo gece hava soğuk ama ben evde askılı badilerle geziyorum menapoza girenleri şimdi daha ii anladım adet olmadım die herhalde((olayım artık ya offf...
kız niye korunmuyosunuz?süt korur diye fazla güvenme.bir sürü kişi var süt korur deyipte hamile kalan.bide 3 aydan sonra koruyuculuğunu yitiriyormuş süt,haberin olsun.(biz korunmaya çalışıyoruz ama yinede korkuyorum.ödüm patlıyo.test alcam 3,5 tane.aklıma estikçe yapayım da düşünmeyim diyorum.içim rahat eder en azından.) yaptın mı test?ee bekliyoruz sonucunu maeves...aynen bende öleyim normalde çok üşüyen biriyimdir, şimdi utanmasam şortla dolaşıcam. adet olunca düzelirmiki acaba... bide dün kayınvalidem hamile filan olmayasın sen dedi? olabilirim valla korunmuyoruz.. test almam lazım ama korkuyorum. yaa başım da dönüyo zaten anammm bak şimdi yaa du bi kapıcının karısına seslenim de gidip bi test alsın yavw offf....
benimde 4ay 20 günlük bebeğim bende olmadım daha. ama ben hamile kalmaktan korkmuyorum.aksine içten içe dua bile ediyorum. çünkü bebeğime tedavi sonucu ulaştım. doktor 2.ye normal yolla hamile kalabilirsin dedi. inşallah .çokta zor olur ama olursa olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?