doğumdan sonra regl olmayan varmı benim gibi?

ay bana ateşler basıo gece hava soğuk ama ben evde askılı badilerle geziyorum menapoza girenleri şimdi daha ii anladım adet olmadım die herhalde((olayım artık ya offf...

aynen bende öleyim normalde çok üşüyen biriyimdir, şimdi utanmasam şortla dolaşıcam. adet olunca düzelirmiki acaba... bide dün kayınvalidem hamile filan olmayasın sen dedi? olabilirim valla korunmuyoruz.. test almam lazım ama korkuyorum. yaa başım da dönüyo zaten anammm bak şimdi yaa du bi kapıcının karısına seslenim de gidip bi test alsın yavw offf....

benim kızımda 3.5 aylık oldu bende daha adet olmadım ama bi sıkıntı vermiyo bana bi sene daha olmasam çok sevinirim

merve de 3,5 ayını doldurdu ama ben de adet olmadım .. tekrar hamile kalmaktan korkuyorum .. ikinci için çok erken :1ninca:

benim gibi herkezde de bu SIKINTI varmis....bende dogumdan 3 ay sonra oldum rengli 10 gun surdu benim,normalde 7 gun surerdi...simdi de 1 hafta sonra 2. adetim olmasi gerekiyor bende hamile olmaktan korkuyorum erken....ilk renglimden once hamile test bile yaptirmistim..insanin pskolojisi bozuluyo gercekten...her gun onun endisesiyle yasanmaz valla.....

daha bende olmadım ama ben hiç terlemiyorum aksine çok üşüyorum...

kız niye korunmuyosunuz?süt korur diye fazla güvenme.bir sürü kişi var süt korur deyipte hamile kalan.bide 3 aydan sonra koruyuculuğunu yitiriyormuş süt,haberin olsun.(biz korunmaya çalışıyoruz ama yinede korkuyorum.ödüm patlıyo.test alcam 3,5 tane.aklıma estikçe yapayım da düşünmeyim diyorum.içim rahat eder en azından.) yaptın mı test?ee bekliyoruz sonucunu maeves...
bende evde eşime ya menapozamı girdim ben noldum böyle anlamadım diyorum.evde hiç kalorifer yanmadığı zaman bile kısa kolluyla duruyorum.ama yinede terliyorum çok fena...sonra bi üşüme geliyor,giyiyorum üstüme kalınca bi polar ısınıyorum iyice.sonra yine ter basıyor.normalmiyniş bu durum...

aynen ayerbcım bende öleyim ben kaç tane test yaptım korktum olmadım die ama çok şükür negaTİF ÇIKTI:)

benimde 4ay 20 günlük bebeğim bende olmadım daha. ama ben hamile kalmaktan korkmuyorum.aksine içten içe dua bile ediyorum. çünkü bebeğime tedavi sonucu ulaştım. doktor 2.ye normal yolla hamile kalabilirsin dedi. inşallah .çokta zor olur ama olursa olsun .

Allah gonlune gore versin arkadasim...

ay bende hala olmadım kafayı yicem tırsıyom hee kendı yöntemlerımızle korunuyoruz ama güvenemıyorum da yaa ....oofff..hemıle felan kalmak istemıyorum en azından 1 sene dahaa

arkadaşlar korkmayın bu normalmiş bende ablamda hatta annemde öyle olmuş 7. aydan sonra adet olduk ama süt korur demeyin korunun derim ben siz değil tabiki emziriyosanız zararlı bebeklerinize
bebişlerinize ve size huzurlu bol uykulu geceler dilerima.s.

arkadaslar elam su an 4 ay 18 gunluk ve ben 3 gundur reglyım yanı beklenen gun geldı ve ben artık regl olmaya basladım yasasın yanıııııı.....veeeeeee veeee cok rahatladımmmm.darısı basınıza

Allahım duy sesimi ben ve benim gibi sabırsızlıkla bekleyen arkadaşları daha fazla bekletme :Saruboceq::Saruboceq:
kafayı yemek üzereyim karnım ağrıyo bol bol ama tık yok tabi o ağrı da regl ağrısıysa...

yaa arkadaslar ben 1 ay once ilk rengli mi olmustum..simdi bu ay 1-2 gun geciyor gunum...acaba normal mi,ilk baslarda duzensizlik olabilir mi....2-3 kez dogum yapmis arkadaslarim,siz daha tecrubelisiniz..cevabiniz ne merak ediyom.....

özün aydın cnm inş bizde oluruz yakın zamanda...

kızlar ben ekim 15 te ilaçla adet gördüm tabi doktorum verdi
buay olmayınca yine aldım ilaç içiyorum inşallah 4 5 gün içinde olurum

ya ilaç içiliyorsa bende sorayım doktoruma ay olsam rahatlıcm wallahii ateşler basıoo menopozlular gbiii((evde askılılarla dolaşıyorum...

kreeftcim normal korkma bendede olmuştu.
kızlar bu arada neden bu kadar çok istiyorsunuz oh ne rahat oglumdada 7,8 ay olmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…