doğumdan sonra regl olmayan varmı benim gibi?

genciza

annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
4.158
143
688
42
İstanbul
kızım 3,5 aylık oldu ama doğum kanaması bittikten sonra daha hiç regl olmadım.bu arada kızımı emziriyorum ama öyle çok fazla sütüm yok mamada veriyorum.

şu an olmaman çok normal canım.
ben doğumdan 6 ay sonra olmuştum.
emzirme döneminde hiç regl olmayanlarda var.
kişiden kişiye değişiyor tabii.........

bende tenmuz annesiyim bende olmadım...ama arada adet olacakmış gibi kasık ağrılarım oluyor..olacağım heralde diyorum ama olmuyorum..sanırım sinirde yapıyor olmamak..çok sinirli ve gergin huzursuz hissediyoruym ben kendimi...

normal dogum kanaması 30 gun surdu
4 veya 5 gun sonra adet gorum fecı sekılde
20 gun sonra tekrar gordum fecı sekılde
sonrada 1 ay sonra gordum
daha goreem gecen ayda 1 damla oldu sadece

ama normalmıs aolmaması ksısıden kısıye degısıyormus bu ayda tık yok

normal dogum kanaması 30 gun surdu
4 veya 5 gun sonra adet gorum fecı sekılde
20 gun sonra tekrar gordum fecı sekılde
sonrada 1 ay sonra gordum
daha goreem gecen ayda 1 damla oldu sadece

ama normalmıs aolmaması ksısıden kısıye degısıyormus bu ayda tık yok

:1shok::1rolleyes:öncedende sünaniknanikpermi olurdun

canım benim oğlumda 3.5 aylık olmayınca geçen ay doktora gittim alllah muhafaza kazayla falan bebek olur diye kan testi yaptı bişey çıkmayınca bana hap verdi içinde 12 tane vardı günde 2 tane içtim geçen ayın 15inde adet gördüm 6 gün sürdü bakalım bu ayın 15inde olucammı

canım benim oğlumda 3.5 aylık olmayınca geçen ay doktora gittim alllah muhafaza kazayla falan bebek olur diye kan testi yaptı bişey çıkmayınca bana hap verdi içinde 12 tane vardı günde 2 tane içtim geçen ayın 15inde adet gördüm 6 gün sürdü bakalım bu ayın 15inde olucammı

olmaması anormalmiki ilaç verdi???

yok canım olmaması anormal değil ama insan rahatsız oluyo hem adet kanı içerdeki pis kanı temizliyo insan rahatlıyo oyüzden verdi doktor kullandım bittikten sonra hemen oldum bakalım bu ay olucammı

evet canım emziriyorum ek bişey vermiyorum
haa bu arada soyadın koç mu benim kızlık soyadım
hatta amcamın kızının adı zehra koç

emzirirken cok normal gelmemesi hic korkma canim bende yasadim ayni seyleri 6 ay bende kanama gormedim bu arada adim soyadim dogru canim

teşekkürler bilgin için canım haa birde bişey sorucam belki bilgin vardır
ben yağ yakıcı bi kür buldum 4 kaşık bal 4 kaşık elma sirkesi ve 4 litre su yemekten sonra içilicek izce bebeğime zarar verirmi bi fikriniz varmı

canim bilmiyorum ama emziriyorsun bal cok saglikli emzirme sirasinda ama sirkeyi doktora danis bence bu arada adasima selamlar

teşekkürler bilgin için canım haa birde bişey sorucam belki bilgin vardır
ben yağ yakıcı bi kür buldum 4 kaşık bal 4 kaşık elma sirkesi ve 4 litre su yemekten sonra içilicek izce bebeğime zarar verirmi bi fikriniz varmı

caanım ya nasıl yapılacak bu ve yemekten sonra ne kadar ıcılecek

bende 50. gün oldum 5 gün,,

sonra bida olmadım ama normalmiş ben korkudan hamilelik testi aldım negatif çıktı çok şükür€

caanım ya nasıl yapılacak bu ve yemekten sonra ne kadar ıcılecek

canım ilk şunu yazayım ben doktora dedim emziriyorum zararı varmı diye yok dedi kullanabilirsiin canım yanlış yazmıyosam ferlitel yada ferliteldin gibi bi adı vardı karnemden baktım ama bilirsin doktor yazılarını karman çorman
bu yağ yakıcı kürde şöyle bende bugün başladım 4 yemek kaşığı sirke 4 yemek kaşığı bal(ama ben 1 kaşık koydum)birde 4 bardak su su bardağı koyup karıştır sonrada öğlen ve akşam yemeklerinden sonra yarım su bardağı iç ben böyle yapıyorum

Back