DOĞUMDan SONRA KORSE KULLANDINIZ MI?

filizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
190
1
96
Ankara

DOĞUMDAN SONRA KORSE KULLANIP FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ NASIL KORSELER KULLANDINIZ SADECE GÖBEK İÇİN Mİ YOK HEM BASEN HEM GÖBEK Mİ NE MARKA MEMNUN KALDINIZ MI KALDIYSANIZ NERDE BULABİLİRİM BİRDE BEDENİ NEYE GÖRE ALCAZ BİLGİSİ OLAN VARSa CEVAP YAZSIN LÜTFEN TEŞEKKÜRLER.

slm cnm.1 haftadır korse kullanıyorum.medikal den loğusa korsesi almıştım bel korsesi.bedeni small.kendin istediğin sıklığı ayarlayabiiyorsun kopçalı.medikal dükkanlarda var cnm bi bak istersen..korse tek başına yeterli değil ama.egzersiz şart..

kızlar bende pentiden aldım
medical ürünler satan yerden mi almalıydım yoksa???
yanlış bir ürün kullanmıyım ?

bende alıcam yardıııım

bende 1 ay sonra kullanmaya başladım annemde vardı o getırdı bana:)çorap gıbı cok sıkı ama kullandıkca alısıyosun ılk zamanlar zor oluyor valla 1 haftada gobegım kalmadı dıyebılırım ama tabı ekmek yemıyorum ondanda olabılır kesınlıkle tavsıye edıyorum göbek kalıyomuş yalan bıraz yemene dıkkat et hiçbişicik kalmaz:)

ben kullanmak istedim sezeryandan sonra ama dr um korsenin karin kaslarini tembellestirecegini söyledi ben de dikislerimi agritir diye biraz ürktüm kullanmadim.

arkdaslar benımde merak ettıgım konulardan bırı medıkalden bugun sordum tek çeşit vardı sarılanlardan sadece bel ıcın yoksa dahamı farklı sızın ben anlamadım aydınlatırsanız sevınırım.

slm cnm bende sezeryan oldum ama estetikti dikişlerim kullandım korse sadece 1aylık çok ii geldi şu anda hiç göbeğim yok çok rahatım boğazımdan kesmedim

bende kullandım bende sezeryan yaptım.önce hafif hafifsardım karnımı 40ım çıknca normal bir korse aldım bel ve bacak için iii şimdilik ama fazla kullanmayı önermio doktorlar kasları tembelleştiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…