Ne diyeyim sana mmf yani maşallah.10 kilo gitmiş yaa.
Ben 14-15 civarı aldım.Ama 12- kilo kadar vermek istiyorum.Çok zayıf başlamıştım.Şuan 62-63 arası gidip geliyorum.Doğumada 10 gün var.İştahım da normmal günler gibi.Çok zorlanmam inşallah bende:))
Ne diyeyim sana mmf yani maşallah.10 kilo gitmiş yaa.
Ben 14-15 civarı aldım.Ama 12- kilo kadar vermek istiyorum.Çok zayıf başlamıştım.Şuan 62-63 arası gidip geliyorum.Doğumada 10 gün var.İştahım da normmal günler gibi.Çok zorlanmam inşallah bende:))
bebek çıkınca insanın iştahıda çıkıyo sanki içinden .doğuma girmeden teyzemi yolladım druma alıcaksa alsın yoksa yemek yiicem bak diye:)) sonra ameliyat ilk gün bişey yemek yok ertesisabaha kadar 24 saatten fazla açkaldım ama canım hiçbişey istemedi.şimdide dikkat ediyorum.bol su ve meyve falan yemeye çalışıyorum.aslında herşeyi seçiyorumdiyebilirim .o gaz yapar bebeğime öbürü karnınıağrıtır derken pekde yicek bişey bulamıyorum aslında:))
canimcim,sezeryan oldugun icin spor falan da yapamazsin,cok varmi gobisin?Ay bide seyi merak ettim,dogumdan sonra yemek yemene izinmi vermediler senmi yiyemedin?
Mmf'cim ne güzel gitmiş kilolar. Maşallah. Geriye bir tek bebeğinin gelmesi kaldı. Bu alttaki etiket doğru mu. Sen şu an doğurmamış olsaydın 36 haftalık mı olacaktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?