• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra kilo

Bende vermisim pijamalardan belli ama ne kadar hic bilmiyorum. Tarti tarti diye inim inim inliyorum ama cok pahali tartilarda yaa. O yuzden pijama dusene kadar zayiflicam😂
Bim e A101 e geliyor bak hem de kemik kilosu yağ vs bile ölçüyormuş. 70 küsür liraydı takip et bak alırsın 😁 benim ev de standart tartım var bileydim onlardan alırdım 😂

Gormedim valla kuzum esime diyimde alayim göbeyim kaldi su konunada bakayim bende diyet yapacam bende kilo verecem 🤪
Sen bi bebeyi emzir emzirme isi bittikten sonra diyet yap. Bak bana 65le 6 ay gezdim 😂 geldim anama hazir sofra yemek ustune kilo aldim. Simdi vericem diye kafayi yedim

Bim e A101 e geliyor bak hem de kemik kilosu yağ vs bile ölçüyormuş. 70 küsür liraydı takip et bak alırsın 😁 benim ev de standart tartım var bileydim onlardan alırdım 😂
Benim de evimde var canim da ben bi suredir annemlerdeyim burda yok ondan tartilamiyorum. Annemde alma ben istemem diyo😂 en son 90i gorunce tartilara küstü

Sen bi bebeyi emzir emzirme isi bittikten sonra diyet yap. Bak bana 65le 6 ay gezdim 😂 geldim anama hazir sofra yemek ustune kilo aldim. Simdi vericem diye kafayi yedim
Dogru kuzum valla emzirme isim nitsey bir suru diyet seyi yapacam maydonoz suyu detokslar ama iste bebis onemlk ama su korse iyumis kuzum

Dogru kuzum valla emzirme isim nitsey bir suru diyet seyi yapacam maydonoz suyu detokslar ama iste bebis onemlk ama su korse iyumis kuzum
Bebis tabi onemli sonra hakkini soracakmis neden emzirmedin beni diye :110: 2 yasina kadar emzirmek lazimmis. Kilo her zaman aliniyo veriliyo

Back