- 8 Ocak 2020
- 13
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Kasiet dirican
Doğumdan sonra kim kaç kilo verdi emzirme döneminde kilo verebildiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk oglumda 42yle hamile kaldim 62yle dogurdum kisa surede 47ydim. 6 ay once de ikizlerimi dogurdum. 50yle hamile kaldim 80le doguma girdim kirkimda 60 kiloydum. Ustune sonradan aldim. Suan emzirmedigim icin diyetteyim guncel kilomu bilmiyorumDoğumdan sonra kim kaç kilo verdi emzirme döneminde kilo verebildiniz mi
Allah bağışlasınBuyuk oglumda 42yle hamile kaldim 62yle dogurdum kisa surede 47ydim. 6 ay once de ikizlerimi dogurdum. 50yle hamile kaldim 80le doguma girdim kirkimda 60 kiloydum. Ustune sonradan aldim. Suan emzirmedigim icin diyetteyim guncel kilomu bilmiyorum
Allah razi olsum canim cumlemizin evladini korusun insallahAllah bağışlasın☺
Evet hemde cok faydasi oluyo canim. Karninin rahminin toplanmasinda yardimci. Ilk oglumda abdominal sadece karin korsesi kullandim hic karnim yoktu. Ikizlerimde haliyle cok buyudu karnim dogum sonrasi sardim korse taktim sonra netten askili celik balenli korse siparisi verdim onu kullaniyorum cok memnunumDogumdan sonra korse takilıyormuş faydası olurmu acaba
Normal doğum mu yoksa sezeryan mıEvet hemde cok faydasi oluyo canim. Karninin rahminin toplanmasinda yardimci. Ilk oglumda abdominal sadece karin korsesi kullandim hic karnim yoktu. Ikizlerimde haliyle cok buyudu karnim dogum sonrasi sardim korse taktim sonra netten askili celik balenli korse siparisi verdim onu kullaniyorum cok memnunum
Evet canim asil kilo son 3 ayda aliniyo odem vs sisiyo insan. Ee zaman da ilerliyo bunye hep ayni kalmiyo ki canim. Ama yediklerine dikkat ederek kilo alimini biraz daha dusurebilirsin belki. Bence endiselenme aldigin kilonun cogunu en kisa surede veriyosun veremedigini de 6.aydan sonra diyetle atarsin. Ben ikizlerde 30 kilo almistim ne karnim catladi ne kaldi nede aman aman kilo kaldi. Biraz dikkatle zamanla cozulmucek seyler degilBenim 1 kızım var 6 buçuk yaşında ve şu anda hamileyim 70 kg ile hamile kaldım şu anda 21 haftalık hamileyim ve 6.300 aldım çok aldım doğumdan sonra nasıl vereceğim bilmiyorum
Esas kilo 7 aydan sonra alınıyor değil mi?
benim ilk hamileliğimde 9 ayda 6,5 kilo almıştım
Bu hamilelikte neden hızlı alıyorum hiç bir fikrim yok
Ikisinde de sezeryan oldum. Ikizlerde 5.gun kontrolde 2 gun sonra korse takabilirsin demisti doktorum ben eve gelir gelmez fazla sktirmadan carsaf sardirdim ertesi gun korse taktim. 1 hafta olmadan korsem bol gelmeye basladi. bebe battaniyesi katlayip karnima koyup korseyi oyle bi sure kullandim baktim hala buyuk askili korse aldimNormal doğum mu yoksa sezeryan mı
Eğer sezeryansa kaç gün sonra taktınız korse
İkiz bebeklerrrr çok güzeldir eminim ama ben bir çocukla zor baş ediyorum size gerçektenEvet canim asil kilo son 3 ayda aliniyo odem vs sisiyo insan. Ee zaman da ilerliyo bunye hep ayni kalmiyo ki canim. Ama yediklerine dikkat ederek kilo alimini biraz daha dusurebilirsin belki. Bence endiselenme aldigin kilonun cogunu en kisa surede veriyosun veremedigini de 6.aydan sonra diyetle atarsin. Ben ikizlerde 30 kilo almistim ne karnim catladi ne kaldi nede aman aman kilo kaldi. Biraz dikkatle zamanla cozulmucek seyler degil
Bende deneyeceğimIkisinde de sezeryan oldum. Ikizlerde 5.gun kontrolde 2 gun sonra korse takabilirsin demisti doktorum ben eve gelir gelmez fazla sktirmadan carsaf sardirdim ertesi gun korse taktim. 1 hafta olmadan korsem bol gelmeye basladi. bebe battaniyesi katlayip karnima koyup korseyi oyle bi sure kullandim baktim hala buyuk askili korse aldim
Baslarda normal bi korse isini gorur ama varsa imkanin illa yamuna olmasi lazim degil aman aman para vermen gerekmiyo normal bi siteden celik balenli askili korse al inanilmaz guzel sariyo sarmaliyo. Kesek daha erken alsaymisim diyorum. Giyince tisort ustune giymen lazim karin kismini terletiyo sekil veriyo istedigin sonucu en kisa surede daha rahat alirsinBende deneyeceğim![]()
Korseyi dogumdan sonra nezaman kullanmaya basladin ve nekadar süre kullandin hergün taktin mi? Kendi bedeninde mi aldın yoksa bir beden küçük mu olması gerekiyor?Evet hemde cok faydasi oluyo canim. Karninin rahminin toplanmasinda yardimci. Ilk oglumda abdominal sadece karin korsesi kullandim hic karnim yoktu. Ikizlerimde haliyle cok buyudu karnim dogum sonrasi sardim korse taktim sonra netten askili celik balenli korse siparisi verdim onu kullaniyorum cok memnunum
Dogum sonrasi ilk kontrolden sonra yani 5.gunden sonra takmaya basladim. Abdominali her gun taktim hatta cikarmadan yattim. Dogum sonrasi inanilmaz odemim vardi m beden almistim kucuk olsun diye 1 haftaya varmadan odemler gitmeye baslayinca karnimda sonunce buyuk gelmeye baslamisti. Cirtini ileri dikmistim ona ragmen buyuktu. Tavsiyem abdominal alacaksaniz bedeninize gore mesela m ise s-m olabilenden alin. Yada aldiginiz medikalin kendi uretimiyse ilerde daraltabilirler mi sorun.Korseyi dogu
Korseyi dogumdan sonra nezaman kullanmaya basladin ve nekadar süre kullandin hergün taktin mi? Kendi bedeninde mi aldın yoksa bir beden küçük mu olması gerekiyor?
2. Lerde öyle oluyor canım daha fazla kilo alıyorsun daha yavaş veriyorsunBuyuk oglumda 42yle hamile kaldim 62yle dogurdum kisa surede 47ydim. 6 ay once de ikizlerimi dogurdum. 50yle hamile kaldim 80le doguma girdim kirkimda 60 kiloydum. Ustune sonradan aldim. Suan emzirmedigim icin diyetteyim guncel kilomu bilmiyorum
Bende vermisim pijamalardan belli ama ne kadar hic bilmiyorum. Tarti tarti diye inim inim inliyorum ama cok pahali tartilarda yaa. O yuzden pijama dusene kadar zayiflicam2. Lerde öyle oluyor canım daha fazla kilo alıyorsun daha yavaş veriyorsunbenim kızım 16 aylık emziriyorum 1 aydır diyet yapıyorum. 58 kiloyla hamile kaldım sanırım 73 74 arası doğum yaptım sonra 65 e düşmüştüm. Kizimda süt alerjisi olduğu için süt ürünleri vs kırmızı beyaz et tuketmedigim için aman sütüm gitmesin diye diye 15 ay da 70 kiloyum buldum. Şu an diyet yapıyorum 1 ay da 7 kiloya yakın verdim sayılır.
Al bacim al benim korse ve diyet diye actigim konuyu sen gormedin miBende alacamheves ettim ben normal dogum yaptim 1 haftada 7 kilo verdim ama sutum az gelince tekrr aldim o kilyu bende korse alacam
![]()