dogumdan sonra kasik agrisi

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
Slm hanimlar ben 2 ay once dogum yaptim ama kasiklarimda yumurtaliklarimda bir agri var... 6 hafta sonra muayeneye gittigimde dr bakti ultrasonda ama rahim ve yumurtaliklarda bir sorun olmadigini plasentada yirtik falan olmadigini zamana ihtiyacim oldugunu soyledi.. ara ara lekelenmem oluyor.. her ihtimale karsi ben emin olmak icin test yaptim cok sukurki negatif ciki.. sizlerdede boyle bisey oldumu dogumdan sonra. Ilk kizimda boyle bir sikayetim olmamisti..

Ya benim de iki haftadir boyle agrim var iki ay once dogum yaptim sezeryan dogum yaptim soguk almisimdir diyorum ama gecmiyo isitiyorm cok dikkat ediyorm gecmiyo tekrar hamile kalmaktan cok korkuyorm en az iki yil sonra baskasini dusunebilirim ancak bu ilk bebegim ve hamileligim cok zor gecti . Sende mi sezeryan dogum ?

Bilmiyorum size yardımcı olabilir miyim ama benimilk 15 gun cok agrimisti özellikle emzirirken rahim toparlaniyormus emzirirken bazen lekelenme olmustu

Bilmiyorum size yardımcı olabilir miyim ama benimilk 15 gun cok agrimisti özellikle emzirirken rahim toparlaniyormus emzirirken bazen lekelenme olmustu
O zamanlar bende de cok olmustu ama iki ay 9 gun oldu bu kadar agriya anlam veremiyorum bi de biz esimle geri cekilme yontemiyle korunuyorz biraz riskli oldugu icin korkmaya basladim diger korunma yontemleri beni de esimi de korkutuyo acikcasi umarim tekrar hamile degilimdir sizce test yapmali miyim evde mi yapiyim kan testi mi?

Ilk baslarda rahim toplandigi icin evet dogal olan bir agri oluyor okadar siddetli degil benim bu simdiii agrim.. aynen nebilim ilk aylardaki agri gibi yada adet sancisindan daha hafif bir agri.. bende tekrar gebe kalmaktan cok korkuyoyorum. Ikinci gebeligim zaten sürpriz oldu ilk bebegim 9 aylikken oldu ve simdi 2 ay oldu dogum yapali ve 3 haftadir gecmeyen bir agri anlayamadim.. hamile degilim test negatif olsamda gecen hafta doktordaydim dr gorurdu ultrasonda bebegi gormesebile keseyi gorurdu diye düşünüyorum. ? Bilmiyorum belkide adet olacagim..

Bence degilsin dir ama evde yapabilirsin

Aynı durum bende de var. Doğum yapalı dört ay oldu. Lohusalıktan sonraki bir ay ara ara lekelenme oldu.tıpkı lohusalıktaki gibi. Sonra kesildi. İki aydır adet olmuyorum. Evde test yaptım geçen ay negatifti. Yinelemeye yada dr gitmeye korkuyorum. İkinciye birşnci 3.5 aylıkken hamile kaldım çünkü. Siz n'aptınız? Sonuç ne? Bana da yol gösterin

Merhaba,konu üzerinde çok zaman geçmiş biliyorum ama Ben de aynı durumdayım 2 ay önce normal doğum yaptım 2 gün önce lekelenmem oldu pembeydi sonrasında da kasık ağrısı yaşıyorum. Sizin lekelenmeniz nasıldı kaç gün sürdü bi de kasık ağrınız adet ağrısı gibi miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…