doğumdan sonra karnı ve bikini bölgesi kararanlara müjde çözümü buldum :)

fistikli_dondurma

canım oğlum...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
1.090
17
118
Mardin
kızlar dün epilasyon için kuaföre gittim kuaförüm kararan yerlerimi görünce bana şu saçı açan oryalden hazırlayıp sürdü 2 dakika bile beklemeden yıkadım resmen eskisinden daha iyi oldu ben birkaçkez daha tekrar edicem anında etki ya süperrr

valla bende şaşırdım sormadan sürdü çokta iyi oldu sonucu ya benim eşim görümcem falan kuaför mesela görümcem yüzündeki tüyleri sarartmak ve beyazlamak için kendine yapıyo ama ayarları iyi yapmak lazım

evde kendimiz zor uygularız o zaman ayarlaması güçise.benim kuaförüm nie demedi yada yapmadı acaba.özellikle bikini bölgeme,karnım normale dönüo.deforme olduk zaten çatlaklar kilolar kararmalar ooofff bunaldım yıne:43::43:

kızlar dün epilasyon için kuaföre gittim kuaförüm kararan yerlerimi görünce bana şu saçı açan oryalden hazırlayıp sürdü 2 dakika bile beklemeden yıkadım resmen eskisinden daha iyi oldu ben birkaçkez daha tekrar edicem anında etki ya süperrr

öncelıkle gunaydın bu kararma dedıgınız sezaryanda surulen sıvıdan dolayı kalan kararmamı acaba ben aseton surdum oralara doktorum solemıstı onlar da gıttı baska kararma olmadı ama bende çok kılo aldım gobegımde ve bacagımda catlak çok bu bahsettıgın çatlak gıderıcı maske ne acaba bılgı verırmısın her yerde varmıdır acaba ben dogudayım cunku bırde sey sormak ısterım ben dogumdan sonra bıkını bolgeme agda yaptıramıyorum çok korkuyorum sankı dıkıslerıme bır sey olcak hıssı var hep sız neler yapıyosunuz dıkıslere bır sey olurmu gercekten

benim göbeğimdeki cizgi cok kötü..seninde orayamı sürdü..birde oyal süte gecermi acaba cok merak ettim sinir oluyorum bu kararmaya ...:37::37:

valla arkadaşlar çatlak için bahsettiğim maske henüz gelmedi gelince deneyip sonuçlarını size söyliycem. oryal açtı valla beni ama süte geçermi bilmiyorum ve son olarak bkini bölgeme ağda yapıyorum bendede dikişime bişey olacak korkusu vardı ama farketmedim bile yani normal epilasyon ağrısı o kadar.

Mrb canım msj bya eski ama hala oryalle beyazlatma yaptırıyormusun? Özel msj hakkım yokmuş yazamadım ama nasıl bir uyugulmayadı maskenin içeriği tam olarak nedir biliyomusun?

Son düzenleme:
kararan yerler için oryel bilmiyorum denemedim ama pirinç suyu sürüyorum ben pamukla. normal hani pilav yaparken ısladığımın pirincin suyunu. o da yavaş yavaş etki gösterir bir yöntem benim için.

aman arkadaşlar oryal denen şey oksidan losyon yani kanser davetiyesi. sakın ha çıplak cilde sürmeyin. saç boyarken bile bin kez düşünüyorum ben şahsen süte geçer meret diye. hatta boya kutularının üstünü okuyun saç derisine kesinlikle sürmeyin yazar ki hele çıplak cilde aman diyim hanımlar kanser kol geziyo zaten...
varsın kara olsun oracık da nolacak...
Allah'ım hepimizi kanserden korusun...

aman arkadaşlar oryal denen şey oksidan losyon yani kanser davetiyesi. sakın ha çıplak cilde sürmeyin. saç boyarken bile bin kez düşünüyorum ben şahsen süte geçer meret diye. hatta boya kutularının üstünü okuyun saç derisine kesinlikle sürmeyin yazar ki hele çıplak cilde aman diyim hanımlar kanser kol geziyo zaten...
varsın kara olsun oracık da nolacak...
Allah'ım hepimizi kanserden korusun...

arkadaşa katılıyorum.saç boyatırken bile uzmanlar kanserojen etkisinden bahsediyor ki bence cilde hiç temas ettirilmemeli.

Back
X