Doğumdan sonra kalan göbek

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.579
Kızlar Merhaba
1.5 ay oldu doğum yapalı. O zamanlar aşağıdan felaket dikiş acilarim bebis bakımı vs derken kendimi çok aksattim daha yeni yeni kendime geldim. Kiloları da yavaştan başladım vermeye ama yavaş ilerliyor emzirdigim icin. Benim göbeğim kaldı biraz. Doğumdan sonra hiç sarmadim şimdi sarsam ise yarar mı ? Catlaklarim var çok çirkinler :KK43: kırmızı mor arası bi renk onlar için ne yapılabilir bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.

İyide daha çok erken toparlanması için zaten, nasıl ki o göbek 1,5 ayda olmadıysa hemende toparlanmaz. Benim tam 6 ayda toparlanmıştı göbeğim, hamilelik öncesi kiloma da tam 1 senede düşmüştüm. Bol bol su için, emzirdiğiniz için daha rahat kilo verebilmelisiniz, emziriyorum diye şekerli ve hamur işi şeyleri tüketmeyin. Bir faydası yok çünkü, bol bol su ve protein ağırlıklı beslenin.

1,5 ay çok erken, zamanla kasların toparlanması lazım, eğer yeterince sıkılaşmazsa 6 aydan sonra -doktorunuza da danışarak- fitness a başlayabilirsiniz, vücut komple kendine gelir

Düşüncenizin aksine emzirmek kilo verimini hızlandırır. Tabi hamurişine dayanırsanız süte katkısı olmadığı gibi kilo olarak döner size. Bol su,salata en güzeli bu sıcaklarda. Yeterli proteini aldığınızdada kalitesi bozulmaz sütün işte bukadar.. Sabah yumurta,akşam ızgara et. Mis gibi kilo verirsin.
Ben korse giydim doğumdan sonra etkisi varmıdır bilemem ama bende hiç kalmadı göbek.

Yok kızlar biliyorum erken olduğunu bahsettigim hani böyle lop lop olmuş sarkık bi göbek onun geçmesini istiyorum en az 6 ay da mı geçer acaba bi anda tabı bütün kiloları veremem tabi

Yok kızlar biliyorum erken olduğunu bahsettigim hani böyle lop lop olmuş sarkık bi göbek onun geçmesini istiyorum en az 6 ay da mı geçer acaba bi anda tabı bütün kiloları veremem tabi

Üzgünüm ama en az 6 ay, ben hiç sarmadım göbeğimi. Nedense inanmadım böyle şeylere, daha çok genetik olduğuna inandım. Annem hamileliklerinde 3-35 kilo almasına rağmen hiç göbeği sarkmamış, bende böyle olucam dedim :) Gerçektende hiç sarmamış olmama rağmen göbeğim kalmadı. Üstelik sezaryen ile doğum yaptım.

Normal dogummu benım sez oldu on ay olacak az göbek kaldı hemen gitmez ama kişiye göre degısır arkadaşım sez oldu kırk gün sonra eskihaline gelmiş

Spor yaparsan daha çabuk da gecer. 6 9 ay falan değil de kendine bakmayla ilgili bence

Kızlar Merhaba
1.5 ay oldu doğum yapalı. O zamanlar aşağıdan felaket dikiş acilarim bebis bakımı vs derken kendimi çok aksattim daha yeni yeni kendime geldim. Kiloları da yavaştan başladım vermeye ama yavaş ilerliyor emzirdigim icin. Benim göbeğim kaldı biraz. Doğumdan sonra hiç sarmadim şimdi sarsam ise yarar mı ? Catlaklarim var çok çirkinler :KK43: kırmızı mor arası bi renk onlar için ne yapılabilir bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.

Kaç kilo aldınız. Estetik kaygım var benim de.

Annem 1 yılda hiç kalmadı göbeğim demişti. Herhalde onun gibi olurum. şuan 12 kilo aldım.

Ben yürüyerek ilk üc ayda eski kiloma dönmüstüm, göbek de gitmisti ama ayrilan kaslar nedeniyle eskisine hic benzemiyordu.
Göbegimde yag yok ama sekilsizlik var. Sarkma nasil oluyor bilmiyorum, galiba bende sarkma yok.
Düzenli yürüyerek göbek de kendine gelmisti fakat ben ikinci dogumdan sonra estetik düsünüyorum.
Cünkü karin kaslarim toparlanamayacak sekilde ayrildi ve sadece ameliyatla bir araya gelir.
Bende bu hasar cok belirgin, karnim cok fazla büyümüstü.
Simdi ikinciye hamileyim. Dogumdan bir sene sonra falan estetik düsünüyorum.
Karnim cok gücsüz. Catlak yok yag yok ama icerideki bozulma disaridan da belli oluyor :KK14:

Ben yürüyerek ilk üc ayda eski kiloma dönmüstüm, göbek de gitmisti ama ayrilan kaslar nedeniyle eskisine hic benzemiyordu.
Göbegimde yag yok ama sekilsizlik var. Sarkma nasil oluyor bilmiyorum, galiba bende sarkma yok.
Düzenli yürüyerek göbek de kendine gelmisti fakat ben ikinci dogumdan sonra estetik düsünüyorum.
Cünkü karin kaslarim toparlanamayacak sekilde ayrildi ve sadece ameliyatla bir araya gelir.
Bende bu hasar cok belirgin, karnim cok fazla büyümüstü.
Simdi ikinciye hamileyim. Dogumdan bir sene sonra falan estetik düsünüyorum.
Karnim cok gücsüz. Catlak yok yag yok ama icerideki bozulma disaridan da belli oluyor :KK14:
Ya dimii insanın morali de bozuluyor aynalara kusuyor insan

Ya dimii insanın morali de bozuluyor aynalara kusuyor insan

Aslinda esim hic problem etmiyor ama ben utaniyorum. Önceden cok güzeldi karnim. Ister istemez davranislarima yansiyor. Bu yüzden dogumda bir sene sonra falan estetik yaptircam parasini biriktiriyorum.
Dogustan alistigim göbegimi istiyorum sadece. Kiyafetten belli olmuyor, bikini bile giydim. Fakat icerde baya hasar var. O da nestersiz düzelmez biliyorum cok arastirdim. Kaslar dikilmeden siki bir karin olmayacak. Sporla düzelse zaten yaparim ama öyle kolay degil.

Aslinda esim hic problem etmiyor ama ben utaniyorum. Önceden cok güzeldi karnim. Ister istemez davranislarima yansiyor. Bu yüzden dogumda bir sene sonra falan estetik yaptircam parasini biriktiriyorum.
Dogustan alistigim göbegimi istiyorum sadece. Kiyafetten belli olmuyor, bikini bile giydim. Fakat icerde baya hasar var. O da nestersiz düzelmez biliyorum cok arastirdim. Kaslar dikilmeden siki bir karin olmayacak. Sporla düzelse zaten yaparim ama öyle kolay degil.
hadi bee sorun icerdemi ee nasil gitcek bu gobek

canım ben hamilelkte 7 kılo alıp dogumda 7 kılo vermıs yani hiç kendisi kg almamıs biri olarak benim bile karnım bi tuhaftı göbek delıgım ffelan ama ben umursamadım bı ara baktm duzelmıs takma kafana

X