- 7 Nisan 2023
- 13
- 0
- 1
- Konu Sahibi malatya4444
Belki kinayacaksiniz fakat sezeryan doğumumdq bı hafta geçmeden eşimle ilişkiye girdik onun zoruyla oldu içime boşalmadi ama vajinam çok ağrıyor ne yapmam lazım doktoruma soyelemeye utaniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tıbbi açıdan sorunu bilemem ama dini açıdan lohusalıkta ilişki sakıncalı diye biliyorum. Kanamanız olur bi kere. Nasıl kaldırdı bünyenizBelki kinayacaksiniz fakat sezeryan doğumumdq bı hafta geçmeden eşimle ilişkiye girdik onun zoruyla oldu içime boşalmadi ama vajinam çok ağrıyor ne yapmam lazım doktoruma soyelemeye utaniyorum
Bi de enfeksiyon geçmişi35+1 hafta hamileyim ilk gebeligim 21 yaşındayım sürekli enfeksiyon geçirip duruyorum kremler ve fitiller kullandım ama ayın sonunda tekrar başlıyor ağrı kaşıntı kabartı kremleri sürünce idrar çıkışı etrafında yanma ve ağrı oluyor sürekli tahriş olmuş gibi ağrı var gecmiyor kremler artık çok acitmaya ve yakmaya başladı ama doktorum sürekli krem veriyor fitil veriyor sizce ne yapmalıyım sancılarım da artmış durumda doğumun yakın olduğunu hissediyorum enfeksiyonda. Dolayı endişeliyim jinekologa mi gorunmeliyim
Evet aslında ben de böyle yazacaktım da sildim. Burada dini görüşü farklı insanlar da var şimdi yüklenirler diye ama doğru bir söz.Eskiler der ki lohusa kasının mezarı 40 gün açık olur. Yani en azından 40 gün pamuklara sarıp sarmalanmanız lazım. Şeyinin derdine düşecek zaman mı
Belki kinayacaksiniz fakat sezeryan doğumumdq bı hafta geçmeden eşimle ilişkiye girdik onun zoruyla oldu içime boşalmadi ama vajinam çok ağrıyor ne yapmam lazım doktoruma soyelemeye utaniyorum
Benim yazdığım şeyin dini görüşle ilgisi yok ki. Zorlasam Paganizme dayanıyor olabilir belki gerçi.Evet aslında ben de böyle yazacaktım da sildim. Burada dini görüşü farklı insanlar da var şimdi yüklenirler diye ama doğru bir söz.
Sürekli kur’an la gezilmesi gereken yerde anlayışsız bir eş… ne diyim Rabbim hayatımıza iyi insanlar soksun. Konu sahibi için de üzüldüm hepimiz yüklendik ama ne kadar zorla olursa olsun elini kolunu bağlamadı ya. Ne zorlası. Müsaade etmişsin bir bakıma.