Dogumdan sonra hiç kontrole gitmedim !

gunesim

Ne GüZeL BiR aŞk üÇGeNi
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
13.549
373
413
kızlar dogumdan sonra 2.5 sene gecti ben hiç kontrole gitmedim.

yani acıl bir durmda olmadı ama 1. sene gectıkten sonra gel demıstı doktor ben iş guc ev cocuk derken baya bir ihmal ettım.

sımdı bıraz ufak tefek sıkayetlerım olunca aklım basıma geldı tabı. bir dr arastırması yapıp gıdecegım. ama yapılması gerekeen rutın kontroller testler nelerdır. smear testı vs bunları tek

gıtmede halletmem lazım birde okadar kontrol vs oldum hala korkum var malum baya ara vermısım.

Buarada dr. a gıttgımde kendım smear testı vs ısteyecekmıyım. o zaten bunu yaparmı? bılgısı olan

selam..bana dr. doğumdan 6 ay sonra gel demişti.biraz sorunlu bir hamilelik yaşadğım için gitmiştim yoksa gitmezdim heralde..normal çatalda muayene etti ve smear almıştı..sen kontrole gidince sen demeden ister muhtemelen dr.aman ihmal etme.bana 1 sene sonra yine gel demişti ama sonra gitmedim.şimdi gitmem lazım çünkü regl dönemim kısaldı,canımı sıkıyor bu durum..senin ne gibi şikayetlerin var ki..

canım normal vajınal ultrasonla muayene edio doktor sonra smear alıcaksa genelde öncesinde fitil verıo hanı enfeksiyon fln varsa temızlesn sonuc net cıksın dıye sonrasında cagırıp smear alıo belkı kan idrar rutinleride alır :44:

canım ben nasıl ıhmal ettım bunu bılmem ama cok yogundum bırde yarıdmcı olack kımsem yok ev ısıydı cocuktu claısmaydı derken ıhmal ettım işte bende yanma var bırde cok canım acıyor gercı oldum olası boleydı ama işte bırz daha rahtsz edıcı oldu esımde kızdı gecen gun hala gıtmedın dıyeee bende aklıma gelmsken bır cumartesı bakan yer bulursam gıdecegım. işten ızın alamam sanırım:/

anladım 2 kere gıdp gelme olur dıyorsun

ya canım bilemıyorum belkı tek seferde halledersın yanlıs yönlendirmiş olmk istemem

canım özel hastaneye gideceksen onlar cumartesileri öğlene kadar çalışıyor..çocuk olunce zor gerçekten..yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir.aman ihmal etme ilerlemeden.öyle yanma varsa muhtemelen idrar testi ister..smear için bana hiç fitil falan vermemişti.smear i aldı 20 dak sonra sonuç çıkmıştı.aynı gün halletmiştim yani..geçmiş olsun bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…