dogumdan sonra hiç adet olmadan hamile kalınır mı?

htclik07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
509
143
53
Kızlar benim sorum su 15 ay önce dogum yaptım fakat dogum yaptığım zamandan beri hic adet olmadım 1 damla dahi gelmedi kızım düzenli emiyor gecen hafta iliskiye girdik ve esim prezarfatifte delik oldudunu farketmis hic adet te olmuyorum hamile kalma sansım varmıdır iliskiden kac gün sonra evde test yapsam cıkar? Diye sormustum bugün iliskiden sonra 16. Gün biraz önce test yaptım belli belirsiz hayalet gibi bi cizgi cıktı ayyy kalbim durcak varmı ki gebelik yarın sabah bidaha mı yapsam olmazsa cuma günü kan mı versem :KK43::KK17:

Son düzenleme:
belki sizi süt koruyodur bebeğiniz emiyosa
hem hamile kalınca bebek sütü kusar almaz diyolar ama öle bişi olsaydı çıkardı

belki sizi süt koruyodur bebeğiniz emiyosa
hem hamile kalınca bebek sütü kusar almaz diyolar ama öle bişi olsaydı çıkardı
Insallah koruyodur canım ama kusma olayı gercek degil cünkü ilk gebeligimde 6 ay sonra adet oldum oglum 1 yasına girdi bidaha hamile kaldım 3 ay hamileyken emzirdim oglumu bisey olmadı simdi oglum 34 aylık kızım 15 insallah sütüm koruyodur Rabbim isteyenlere versin

Insallah koruyodur canım ama kusma olayı gercek degil cünkü ilk gebeligimde 6 ay sonra adet oldum oglum 1 yasına girdi bidaha hamile kaldım 3 ay hamileyken emzirdim oglumu bisey olmadı simdi oglum 34 aylık kızım 15 insallah sütüm koruyodur Rabbim isteyenlere versin

öle duymuştum benimde 12 aylık oğlum var 2 aydır bende adet olmuyorum testler negatif çıkıyo ama yinede adet olmadım işte

Aaaa aaa o halde niye adet olmuyosunuz ilginc 2 ay az zamanda degil evde mi yaptınız test kan mı verdiniz benimde iliskinin üzerinden 10 gün hecti bi 10 gün daha bekleyip bi doktora gidicem baya uzun zamandır adet olmuyorum cünkü

işte bende anlayamadım neden olmuyorum_? evde test yaptım şu kar kalksın gidicem doktora eşim götürecek

Kızlar benim de bi sorum olacak ben doğum yaptıktan sonra kırk gün lohosalik kanı geldi ama doğum dan sonra 1 aya kadar kanaman çok az geliyordu ve bir aydan sonra çoğaldı 4 5 gün sürdü ve bitti bende adet oldum sandım sonra hiç adet olmadım kızım üç aylık hamilemiyim dedim yoksa test yaptım değilim sizce sütüm mü koruyor???

Kızlar benim de bi sorum olacak ben doğum yaptıktan sonra kırk gün lohosalik kanı geldi ama doğum dan sonra 1 aya kadar kanaman çok az geliyordu ve bir aydan sonra çoğaldı 4 5 gün sürdü ve bitti bende adet oldum sandım sonra hiç adet olmadım kızım üç aylık hamilemiyim dedim yoksa test yaptım değilim sizce sütüm mü koruyor???
Canım hayırlı olsun bebisin rabbim uzun ömürler versin bence sen adet oldun sonra sütün yani proloktin hotmonların yüksek oldugu icin bidaha adetin gelmedi evde bi test yap isteesen canım icin rahat eder bu arada korunmuyomuydunuz da hamile olabilecegini düsündün?

Canım hayırlı olsun bebisin rabbim uzun ömürler versin bence sen adet oldun sonra sütün yani proloktin hotmonların yüksek oldugu icin bidaha adetin gelmedi evde bi test yap isteesen canım icin rahat eder bu arada korunmuyomuydunuz da hamile olabilecegini düsündün?
Evde test yaptım negatif çıktı bende sütü m koruyor diyerek korunmuyorum

Evde test yaptım negatif çıktı bende sütü m koruyor diyerek korunmuyorum
Canım süt herkeste korumuyor kuzenim bebegi 2 aylıkken sütüm korur doye düsünmüstü ve korumamıstı hamile kalmıstı 10 gün sonra tekrar evde bi test yapın varsa cıkar zaten

Adet görülmese bile 4.aydan sonra hamile kalma ihtimali var. Süt koruyor demeleri hamile kalmamaktan dolayi degil sanirim adet gormemekten dolayi. Gecen biri yazmisti doktoru adet gormuyorsan hamile kalma ihtimalin daha fazla demis.

:cry::KK57:
Adet görülmese bile 4.aydan sonra hamile kalma ihtimali var. Süt koruyor demeleri hamile kalmamaktan dolayi degil sanirim adet gormemekten dolayi. Gecen biri yazmisti doktoru adet gormuyorsan hamile kalma ihtimalin daha fazla demis.
Daha fazla mı insallah yoktur ya bi oglum bi kızım var evde test yapsam iliskiden kac gun sonra yapmam gerek ki

tabiki hamile kalabilirsiniz

ben kizim 10 aylikken hamile kaldim ogluma
$oyle dusunun
ovulasyin gerçeklesiyor eger sperm le bulusursa gebelik olusuyuyor bulusamazsa o ay ilk adet olunulcakdir
sizin hamile kalip kalmadiginizi kimse bilemez maalesef, 2 hafta sonra tets yaparsaniz belli olur
ama hala aktif emziryorsaniz zor biraz ovulasyon olmus olmasi

bu arada 2. gebelikden sonrada 15. ayda ilk adetimi oldum
yani toplamda 3.5 sene adetsiz geçti :))))

:cry::KK57:
Daha fazla mı insallah yoktur ya bi oglum bi kızım var evde test yapsam iliskiden kac gun sonra yapmam gerek ki
Canim eger hamile kaldiysan yumurtlama dönemindesindir bu da demek oluyor ki iliski tarihinden en az 15gun sonra test yapman gerekir.

:KK45:
tabiki hamile kalabilirsiniz

ben kizim 10 aylikken hamile kaldim ogluma
$oyle dusunun
ovulasyin gerçeklesiyor eger sperm le bulusursa gebelik olusuyuyor bulusamazsa o ay ilk adet olunulcakdir
sizin hamile kalip kalmadiginizi kimse bilemez maalesef, 2 hafta sonra tets yaparsaniz belli olur
ama hala aktif emziryorsaniz zor biraz ovulasyon olmus olmasi

bu arada 2. gebelikden sonrada 15. ayda ilk adetimi oldum
yani toplamda 3.5 sene adetsiz geçti :))))
Aynı benim gibi canım bende oglum 11 ayı doldurdu hamile kaldım ama adet oluyodum simdi ise 15 ay oldu hic adet olmadım 2 ay önce doktora gittim 18_19 ay normal emdirdigin icin dedi düzenli sekilde emdiriyorum kızım emerek uyuyo sanırım ondanda olmadm bende uzun zamamdır adet olmadım valla akıntım ara ara cok az geliyo yok dencek kadar az ayyy uykularıma giriyo valla dün rüyamda ikiz doguruyodum evin icinde 4 cocuk

X