• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra hiç adet görmedim

luteb35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
43
1
286
slm arkadaşlar ben 6'ay önce doğum yaptım ve hiç adet görmedim,halen de emziriyorum bide ek olarak mama veriyorum.adet görmeyince endişelendim acaba normalmi yoksa hamilemiyim acaba çok korkuyorum hem sezeryan doğum yaptım hemde ikizim var o yüzden çoook korkuyorum.lütfen yardım edin :43:

ben daha evli bile değilim bu konanuda yorum yapmak bana düşmez ama yinede tutamadım kendimi :17::17: annem doğumdan 1 yıl sonra adet olmuyormuş doğum günlerimizde adet olmuş hep öyle diyor :1::1: doktoruna danışırsan daha sağlıklı olur bence bebişine öpücükler :77::77::77:

konu hakkında bilgim yok burdan da pek sağlıklı cevap çıkmaz en iyisi doktorunuza danışmak

Ben 8 ay sonra adet olmuştum. Emziriyorsan adet geç olabiliyor doğum sonrası diye biliyorum

bende 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım 2.ayda adet gördüm yanlız doktorum 8 aya kadar olmaman normal eğer 8.aydada olmazsan gel bi muayene ederiz tekrar demişti önemli değil olursun canım olmazsanda üzülme hemen korkma yakın arkadaşlarım hep 8 ay veya 10 ay sonra adet görmeye başladılar..

slm arkadaşlar ben 6'ay önce doğum yaptım ve hiç adet görmedim,halen de emziriyorum bide ek olarak mama veriyorum.adet görmeyince endişelendim acaba normalmi yoksa hamilemiyim acaba çok korkuyorum hem sezeryan doğum yaptım hemde ikizim var o yüzden çoook korkuyorum.lütfen yardım edin :43:

hiç adet görmediysen büyük ihtimalle sorun yoktur...

ben bir kere görüp sonra bir daha görmedim... sonra doktora bir gittim ki hamileyim:))))))

Öncelikle lütfen bı konuda bilgimiz yoksa yok Dr a gitseydin bilmem ne demeye gerek yok hemen sorunun cevabı olarak da cnm bende 9 ay önce Sezeryan oldum emzirmen anneler genelde 6 aydan sonra adet görüyor emzirme skligyla da alakalı tatbiki yasına kadar görmeyen bile var suan görmedin die hamilesin die bişeyl yok belirtisi de yoksa kasma kendini

normalde rutin bir şekilde bebeğini ilk altı ay sadece anne sütü ile besleyen annelerin bu süreçte bir korunma yöntemine ihtiyaç kalmazken, araya ek besin desteği girince işler karışabiliyor. en iyisi bir doktora danışın

Ben tam 16 ay adet olmadim.. bende pko vardi zaten sorunluydu sanirim 10 aya kadar olmaman gayet normal

ya ben niye hatırlamıyorum,kızdım kendime.Bende sezeryanle.Aklımda bir 4 ay sonra oldum gibi bi şey kalmış.Aman dikkat bu dönem gaflet içinde olmayın.Süt korumuyor kim demiş.sabırla bekleyin emzirme dönemi geçsin.zaten 1 yıldan çok emzirmeyin.bağımlı,çekingen,tuhaf çocuklar olabilirler.hatta sizde öyle bi şey olabilirsiniz.
çok panik yapma derim.ama mutlaka test yap.
inşaalah öyle bi şey değildir,dua ediyorum senin için ikiz anne!

ben de tam onaltı ay adet olmamıştım... sekizinci ayda dr gittim, iki yaşına kadar bile olmayabilirmiş... ama adet olamamak çok sıkıntı yapıyorsa ilaç veriyorlar... çok bunalırsan bir ilaç vereyim, ama doğal akışına bırak demişti, dr ve ben sekiz ay daha beklemiştim... bu aralarda korunmamıza rağman çok gebelik testi almışlığım da vardır... siz de bir dr. görünün isterseniz, içiniz rahatlar...

Ben 6. ayda olmuştum, ama arkadaşımın bebeği 1,5 yaşında henüz olmadı. Emziriyorum, bir şey olmaz diye düşünme benim bebeğim çok güzel emiyordu, ek gıdalar bile başlamamıştım regl oldum. Ama her durumda da korunmaya devam etmiştik ne olur ne olmaz:)

evlı degılım ama annemlerden duyduguma göre emzirdigin için sütün koruyormus dıyorlardı yengemde 5 ayda oldu yıyenım suan 6 aylık

teat alman en doğru cevap bence ya da doktora gitmen biz ne yapabiliriz ki...ama süt koruyor safsatassına kimse inanmasın..kimin adeti benişm gibi kırkından 1 hafta sonar gelir kimin 1 sene sonra tamamen hormaonlarla alakalı bi durummuş..hakkında hayırlısı olsun ne diyelim...

doktorumun bana soyledıgı sut korumaz korunun oldu.kızım 6 aylıkken emmeyı bıraktı ben cok ıstemıstım oysakı emzırmeyı.9.ayda oldu bende.sorun yapacak bırsey yok korunduysanız ama olada korunmadıysanız test yapın.gercı tek cocukla ozel hayata zaman bulmak zor oldu esımle bende sızde ıkı tane var allah kolaylık versın.

Back