- 2 Mart 2024
- 78
- 10
- 30
-
- Konu Sahibi biranneikiogul
He valla hiç bişeyden eksik kalmadı benimle beraber hamileymiş gibi sancılandı benimle beraber lohusa oldu enteresan yanierkekler de doğum sonrası lohusa depresyonuna giriyorlar. bunu çok sonradan öğrendim ben. yaşadıklarınız da bunu gösteriyor zaten. yani bizim bedenimiz alt üst oluyor duygularımız saçma sapan bir hal alıyor, çocuğu biz taşıyoruz ama onlar da yaşıyor işte.
Doğumdan sonra eşimde değil ama bende isteksizlik ve soğukluk olmuştu, bikac ay sonra normale dönebildik , doğum ilişkileri psikolojik olarak etkiliyor maalesef...Merhaba,
Konudan anlaşılacağı üzere doğumdan sonra eşimden bir soğukluk var. Bebek öncesi herşey güzeldi ancak hamilelikte ve doğumdan sonra soğukluk başladı.
Maddi manevi her koşulda beni destekliyor sevgisini esirgemiyor ama iş oraya gelince soğukluk var nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim
Valla 2 türlü de anlaşılıyor. Neyse anlafım yorumlardan. MerciEşte yazıyor ya.
Doğuma vs girdimiMerhaba,
Konudan anlaşılacağı üzere doğumdan sonra eşimden bir soğukluk var. Bebek öncesi herşey güzeldi ancak hamilelikte ve doğumdan sonra soğukluk başladı.
Maddi manevi her koşulda beni destekliyor sevgisini esirgemiyor ama iş oraya gelince soğukluk var nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim
Hayır girmediDoğuma vs girdimi
Genelde doguma girenlerde oluyor o yüzden sordum. Siz yaklasinca oluyormu pekiHayır girmedi
Evet oluyorGenelde doguma girenlerde oluyor o yüzden sordum. Siz yaklasinca oluyormu peki
BAzi erkekler ikinci cocuktan sonra iyice kaygilaniyor. Tek başina calismak, yetememe korkusu. 2.cocuktan sonra da bu tarz seyler oluyor. Özellikle erkek istemiyorsa, kadin istiyorsa. Bunu cözcek olan sizsiniz. Oturup konuşun. Belki aklina gelmiyor bile olabilir.Evet oluyor
İyi de onunla yüz göz olmanız gerek ya asıl.Hayır açıkçası bu konuda yüz göz olmak istemedim.
Evet konuşulmalı ama kendime yediremiyorum bence Benim iyi olduğumu ona sinyal gönderdiğimi anlıyor hiç olmuyor değil ama haftada 4 5 ten ayda 2 3 e düştü kendisinin de bunu farkında olması gerekmez mi
Sen başlat eski düzen gibi haftada 3-4 sonra senin normale döndüğünu anlar o da düzelir.Ya tamam uykusuzum evet yorgunum evet ama benim bu konuya düşkünlüğüm var kendi de biliyor bu konuyu ortaya dökmeden çözmem lazım artık bu halleri sıkıyor
Bazı insanlar kendine hayatı zorlaştırıyorKendime yediremiyorum derken?
Bu gurur yapılacak bir konumu?
Adam size seni istemiyorum dememiş, günlük hayatta soğuk mesafeli davranmamış.
Belki hazırmısın değilmisin bilemiyor, belki üzerine gelmek istemiyor, belki korkuyor.
O senin hayat arkadaşın.
Onunla herşeyi açık açık konuşmayacaksında kiminle konuşacaksın?
Saçma sapan yediremiyorum felan ne alaka?