• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumdan sonra cirkinlesmek

biranliknefes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
563
1.300
63
Arkadaslar sizler de dogumdan sonra bi cirkinlestiniz gibi oldu mu? Bebegim 5 aylik oldu. Hamilelikte yüzüme nur inmis gibiydi, simdi makyaj bile yapsam hep soluk, bi tuhaf yani önceki gibi degil. Insallah gecici bir durumdur ☹️

doğum da yıpranıyoruz,doğumdan sonra yoruluyoruz,sorumluluk artıyor kendimize daha az vakit ayırıyoruz,belki de bakım yapıyorduk bir çoğumuz bebekler olana kadar o da yalan oldu 😄düzenimizi bebeklerimize göre ayarlıyoruz,tam oturacakken bebişlerin derdi şahlanıyor,bize göre geldi geçti dediğimiz olay vücudumuza neler yapıyor..emziren anneler vücudunda ki yararlı şeyleri süt yoluyla bebişleriyle paylaşıyor..var da var..nasıl yamulmayalım 😄

Eğer bir de emziriyorsanız insanın gözünün feri gidiyor 😄 yorgunluk da eklenince psikolojik olarak kendimizi eski halimizden kötü hissediyoruz. Vitamin takviyesi gerekiyor hatta çoğu anneye. Ben gidip değerlerime baktırmıştım neler neler eksilmiş meğer.

Hamilelikte başlayan sivilceler yakamı hala bırakmadı😑 saçlar dökülüyo memeler sarktı kilo desen aldı başını gitti. 2 sene verdim ben kendime eski halime dönebilmek için🤷‍♀️

Hamilelikte başlayan sivilceler yakamı hala bırakmadı😑 saçlar dökülüyo memeler sarktı kilo desen aldı başını gitti. 2 sene verdim ben kendime eski halime dönebilmek için🤷‍♀️
Saç dökülmesi kesiliyor da memelerimle nasıl barışacağım bilmiyorum. Çok kötüler be ya 😏

bugün doğumdan sonra ilk defa saçlarımı yaptım dedim ne karıymışım beee 😂😂 kaşımı bıyığımı da alsam tamamamım 😂

doğum, bebek bakımı zaten yorgunluk, bitkinlik veriyor. e birden vücuttan çekilen hormonlar da var.. çirkinleşmiyoruz ama bi şeyler oluyor 😂 ben doğumdan beri kendimi kadın olarak da hissetmiyorum mesela.. inek gibi hissediyorum 🥲😂 toparlicaz toparlicazz.. bu bir süreç diyerek geleceğe umutla bakıyorum 😂

Flamingolar bile bebesi olunca pembe renklerini kaybediyormuş stress yüzünden büyüyünce düzeliyormuş. Onların bebeleri bizim bebeler gibi muhtaç değil pıtı pıtı annesini takip eder. Gayet normal kolay bi süreç değil. Hava ısınınca yürüşe başlarsınız dışarı çıkarsınız. Biraz alışveriş yapın bakım günü yapın. Modunuz yükselir

Arkadaslar sizler de dogumdan sonra bi cirkinlestiniz gibi oldu mu? Bebegim 5 aylik oldu. Hamilelikte yüzüme nur inmis gibiydi, simdi makyaj bile yapsam hep soluk, bi tuhaf yani önceki gibi degil. Insallah gecici bir durumdur ☹️
Canim merhaba. Hamilelikte gercekten daha bi guzellesiosun ben kendime bakmalara doyamiyordum. Dogum sonrasi tabi birden yeme duzeni uyku duzeni vs degisince, bir de emziriyorsan yedigin ictigin hep bebgine gidiyor sana pek birsey kalmiyor, buyuzden bi solgunlasiyorsun. Uykusuzluk inanilmaz etkiliyor. Bunun yaninda stres psikoloji de cok etkiliyor. Merak etme gecici bir durum tabiki. 💙

Hormon etkisi. Herkeste oluyor.
Hele bir de emiyorsa bebek tüm güzelliği alıyor götürüyor. Aslında aldığı vitamin ve su vücudunuzdan tabi uykusuz yorgunluk da cabası.
Geçiyor, sabırlı olun

Back