- Konu Sahibi boncuk_1987
Arkadaşlar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhabbetiniz daim olsun![]()
25 gun sonra basladık
Normal dogum yapan varsa bisey sormak istoyorum lutfen cevap verin
Normal doğum yaptım canım ne istersen sorabilirsin.
Ya brnde normal dogum yaptim 4.5 ay once ama esimle iliski esnasinda hala canim cok yaniyor gerci bira azaldi ama hala cok aciyor böyle bir sorun yaşadın mi sende
Valla ne yalan söyleyeyim ben doğum yaptıktan 3 ay sonra ilişkiye girebildim.Doğumum çok zor geçmişti ve sanki dikişlerim patlayacakmış gibi hissederim diye ilişkiye giremedim eşimde hiç zorlamadı ne kadar zorlandığımı bildiği için.İlk ilişkiye girdiğimde sanki ilk evlendiğimiz gece aklıma geldi o kadar çok acıdı yarım kesmek zorunda kaldım. Sonraları biraz sıklaştırınca acı falan kalmadı sızı oluyordu o da çok normal biraz da psikolojik olduğunu düşünerek kendimi sakinleştiriyordum. Çünkü her ilişkiye girdiğimde doğum yapıyormuşumda doktor elini sokuyormuş gibi hissediyordum.O psikolojiden kurtulunca herşey düzeldi.
Ya benim dogumum cok kolaydi 1kere ikindim cikti 2 tane dikisim vardi sadece ama belkide siklastirmak lazim arayi tesekkur ederim ama baya tedirgindim
Elif;
sorunu sormuşsun bende yanıtlamak istedim.
Duyduğun acının sebebi büyük ihtimalle korku ve hormonlardan dolayı yeterince ıslanamaman. Kuruluktan dolayı çok acı olabiliyor.
Kayganlaştırıcı kullanırsan daha rahat eder ve korkunu da üzerinden atarsın.
Bizimde 10. ayda yeni yeni düzelmeye başladı, endişelenme düzelecektir.
Konu sahibi arkadaşım;
Konuyu açma gereğini niye duydunuz hiç anlamadım.
Forumdaki ilk mesajınızla böyle bir konu açmış olmanız enteresan doğrusu.
Dumaaam :)) sabah sabah güldüm valla bende anlamış değilim neden açtığını vardır elbet bir sebebi herhalde :)
:))))
Öyle değil mi ama ya :)))))
Yani "çok istekli" olması, "kocasının peşini bırakmıyor" olması vs. bunların söylenmesi bana ilginç geldi.
Niye paylaşır ki bunları insan?
Konu sahibinin arkasından konuşmuş olmayayım, vardır bir bildiği deyip uzlaşma sağlayalım en iyisi :))))
Normalmi yaptin sezeryanmi bide nasil korunuyosunuz