• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra cinsel ilişki

gizlikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
2
0
1
26
Kızlar 27 yaşındayım 10 ay önce sezeryanla doğum yaptım doğum yapana kadar hamilelikte bile aktif bi cinsel hayatımız vardı doğumdan sonra ilişkiye girdiğimizde bende çok yanma oluyor ve boşalamıyorum aranızda böyle bi durum yaşayan varmı eşimi arzuluyorum çok seviyorum istiyorum ama yanma yüzünden kısa tutmak zorunda kalıyoruz

Kızlar 27 yaşındayım 10 ay önce sezeryanla doğum yaptım doğum yapana kadar hamilelikte bile aktif bi cinsel hayatımız vardı doğumdan sonra ilişkiye girdiğimizde bende çok yanma oluyor ve boşalamıyorum aranızda böyle bi durum yaşayan varmı eşimi arzuluyorum çok seviyorum istiyorum ama yanma yüzünden kısa tutmak zorunda kalıyoruz
Vajinal doğum yapmadığınız için yaşadığınız durumun doğumla ilgisi olmadığını sanıyorum. Enfeksiyon, mantar vb olma olasılığı da var. 10 aydır doktora gitmediniz mi yaşadığınız durumla ilgili ?

Doğumla alakalı olmayabilir,doktora görünün zxshermine nin dediği gibi normal doğumda bile 10 ay sonra sıkıntılar azalır

Mantar, enfeksiyon olabilir
Hormonlarinizda bir problem olabilir.
Buradan bir çözüm bulamazsınız, en sağlıklısı jinekologunuza görünmeniz

Vajinal doğum yapmadığınız için yaşadığınız durumun doğumla ilgisi olmadığını sanıyorum. Enfeksiyon, mantar vb olma olasılığı da var. 10 aydır doktora gitmediniz mi yaşadığınız durumla ilgili ?
Çünkü doğumdan önce böyle bir problemim hiç olmadı

Vajinal doğum yapmış olsanız, doğum kaynaklı mı diye düşünülebilirdi. Ancak şu anda akla farklı sorular geliyor. Mantar, enfeksiyon vb gibi. Doktora gidin ve gitmişken cinsel yolla bulaşan hastalıklar için de test yaptırmak istediğinizi söyleyin. Tedbirli olmaktan zarar gelmez.

yeni doğurmamışsınız ki koskoca 10 ay geçmiş. Doğumla asla ilgisi yok durumun. Doğumdan beri mi yanıyor? Eğer öyleyse iyi sabretmişsiniz

Normal doğum değil ki niye vajinayi etkilesin doktora gidin bence.

Kuruluk sorunu yaşıyor olabilir misiniz?

Yanma dışında başka bi sorununuz var mı kaşıntı tahriş hissi?

Back