Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar 2 ay önce doğum yaptım normal zamanda kanamam yok bitti ilişki sonrasında kanamalar oluyor neden olabilir tehlikeli bir durum yoktur değil mi dr gitmeyi düşünüyorum
Merhaba kızlar 2 ay önce doğum yaptım normal zamanda kanamam yok bitti ilişki sonrasında kanamalar oluyor neden olabilir tehlikeli bir durum yoktur değil mi dr gitmeyi düşünüyorum
Doktora gözükün enfeksiyon ya da kuruluk kaynakli olabilir.Normal dogum degil ama sezaryenle dogumdan sonraki ilk iliskide bende de oldu perine yırtılması olmuş doktor ilac vermisti merhem falan kuruluktan olabiliyor demisti hormonlardan dolayi kuruluk oluyor cünkü