Doğum'dan sonra "BİZ"

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
841
Merhaba canlarım?
Ya ben daha doğum yapmadım ama bi kaç arkadaşların açtığı konulara aşırı kafam takıldı. "Doğum'dan sonra eşim benden soğudu" diyenler var. Gerçekten doğum'dan sonra eşlerde bi soğukluk oluyor mu? Yoksa bu soğukluk bizlerden kaynaklanan bir durum olabilir mi ? Çünkü doğum'dan sonra kendini salan, kendine bakmayı bırakan kadınlar da oluyormuş?
Anlayacağınız benim buna çok kafam takıldı, ve yardımınıza ihtiyacım var ki, kendimi ona göre hazırlayayım :) şimdiden teşekkür ederim...

Erkeklerde soguma olmuyo sadece bazi erkekler dogumdan sonra esini anne rolunde gordugu icin ona farkli gozle bakamiyo. Benim esimde olmadi ama tv de cok kez dinledim bu sorunlari. Her erkekte olcak diye bisey yok. Sadece biraz daha dikkatli olmamiz gerekiyo o kadar.

Benim eşimde soğuma olmadı. Soğuma olması da bence bizden kaynaklı bebiş olduğunda mükemmel anne olma tutkusu oluyor dünyayı unutuyoruz. İlgi ve sevgiyi tüm aile bireylerine ve öncelikle kendimize gösterirsek sıkıntı olmaz. Birde doğum sonrası vücuttaki değişimlerden, uykusuz ve bakımsız olmaktan dolayı kendimizi çekici görmeyip kuruntu yapıyoruz.

Sen kendine dikkat eder,anne olduğun kadar iyi bir eş olmayada özen gösterirsen eşinin gözünde kat be kat artar değerin.En azından bizde durumlar böyle.

Oglum 2.5 yaşında. Hamile oldugumu ogrendigimizden beri esimle ayni evin icinde asker arkadaşı modundayiz.soguma olayini bire bir yaşadım. Inşallah siz yasamazsiniz.su an sadece oglum icin yasiyorum.yoksa coktan bazi şeyler bitti yani.cok sorunlar kavgalar da yasadik.Onlarin da etkisi var tabi.nerde hata yaptik bilmiyorum.arayi acmamayacalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…