• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra anksiyete

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
48
36
Aciilll aşırı ölüm korkusu yaşıyorum 😓😓daha önce panik atak tedavisi görmüştüm ve şuanda 45 günlük bebeğim var sanki dünyanın sonu hiç bir şeyden mutlu olamıyorum çevreden kopmuş hissediyorum kendimi ev bile bana tuaf geliyor lütfen yardım edin şaşırdım artık anksiyete olabilirmi bu neyin nesi yoruldum artık 😓😓

Aciilll aşırı ölüm korkusu yaşıyorum 😓😓daha önce panik atak tedavisi görmüştüm ve şuanda 45 günlük bebeğim var sanki dünyanın sonu hiç bir şeyden mutlu olamıyorum çevreden kopmuş hissediyorum kendimi ev bile bana tuaf geliyor lütfen yardım edin şaşırdım artık anksiyete olabilirmi bu neyin nesi yoruldum artık 😓😓
Yüksek ihtimal panik atak canım korkma bende tedavi gördüm dalgalanmalı bu olaylar merak etmee bebisini düşün bak ne güzel kucağına almışsın 🤗🤗🤗🤗

Canım iç daralmamda oluyor geçen yıl paxsera ve redepra ile tranco bulcos kullanmıştım canım bebeğimi düşünüyorum zaten ya bana bir şey olursa yavrum ne olur diye yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum 😓😓

Kaygı canım hissettiğin. Lohusa depresyonu yaşıyor olabilirsin. Doğumdan sonra hormonlar alt üst oluyor. İlk 20 gün ben bebeği istememiştim, çok ağır gelmişti sorumluluk. İçim aşırı kötü oluyordu. Ağlayıp duruyordum.

Yaşadıklarına anlam yükleme fizyolojik bir olay gözüyle bak. Bebeğin uyuduğunda bol bol balkona çık hava al. Arkadaşlarınla telefondan da olsa görüş. Sıkıntıya teslim etme kendini.

Melisa çayı içebilirsin, hem bebeği hem seni sakinleştirir.

Canım kimseyle görüşmek istemiyor😓 ama dışarıyada çıkmak istemiyorum 😓ailem arıyor onların telefonuna bile çoğu zaman bakmak istemiyorum ama ben böyle birisi değildim kendimi tanıyamıyorum artık 😓

Bende geçen hafta ağır grip oldum, sanki nefes alamıyorum gibi geliyor, sürekli bi karamsarlık. Bir türlü normale dönemedim sanki, sürekli uyumak istiyorum. Hep akciğerlerime bir şey mi oldu düşüncesi çıkmıyor aklımdan. Çıldırmak üzereyim.

Bu illeti ysayan herkese Allah yardm etsn ben de ayni duygulari yasayip duruyorum.Bazen karanlk kuyuda kaybolmus gibi hissediyorum

Kaygı canım hissettiğin. Lohusa depresyonu yaşıyor olabilirsin. Doğumdan sonra hormonlar alt üst oluyor. İlk 20 gün ben bebeği istememiştim, çok ağır gelmişti sorumluluk. İçim aşırı kötü oluyordu. Ağlayıp duruyordum.

Yaşadıklarına anlam yükleme fizyolojik bir olay gözüyle bak. Bebeğin uyuduğunda bol bol balkona çık hava al. Arkadaşlarınla telefondan da olsa görüş. Sıkıntıya teslim etme kendini.

Melisa çayı içebilirsin, hem bebeği hem seni sakinleştirir.
Melisa çayı sütten bebeğe geçince sknti yaratmaz mi ya😔

Ben normalde de böyle biriydim. Birkaç acı olay yaşadık ve bende panik atak, çevremdekilere birşey olacak kaygısı başladı. Doğumdan sonra ise had safhada. Her an herşeyin olabilme ihtimali beni çok korkutuyor. Bebeğimi de bu korkularla büyütmek istemiyorum. O yüzden çok üzerine düşmemeye çalışıyorum

Canım suan nasılsın bende hamileyim ve sanırım panık atak yaşıyorum bır ay olcak neredeyse geceleri de gündüzleri uyumuyorum yemek yiyemiyorum su bıle içemiyorum dusa bıle kendım giremiyorum artık. Bu illet n doğumdan sonra geçmiyor mu?

Back