Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama şişkinlik yaşıyorum neyse tşk ederim.Süt verdiyin için adet olmuyosun ben doğumdan 18 ay sonra adet oluyorum iyikide öyle adet olmayim diye her yıl dogurasim geliyo
Yok görüşmemiştim ama en yakın zamanda gidicem bende merak ettim tşk ederim bilgi için.4ay oldu doğum yapalı 2.adetimi oldum gayette emiyor bebeğim. Emziren anneler adet olmuyor diye bir şey yok. Doktorla görüştünüzmü ?
Yok görüşmemiştim ama en yakın zamanda gidicem bende merak ettim tşk ederim4ay oldu doğum yapalı 2.adetimi oldum gayette emiyor bebeğim. Emziren anneler adet olmuyor diye bir şey yok. Doktorla görüştünüzmü ?
En iyisi bir doktora görünmek bende merak ettimBelki onla alakalı diyildir? Cunki süt veren annelerde adetin olmamasi normal bı durum
Görün tabiYok görüşmemiştim ama en yakın zamanda gidicem bende merak ettim tşk ederim
En iyisi bir doktora görünmek bende merak ettim
9 ay oldu ben de olmadım ama gayet normal bir şey. Arkadaşım oğlu 1 yaşındayken oldu. Açıkçası benim de keyfim yerinde şu an, hiç özlemedim
Sakin olun tutun kendinizi ajsksjks. 25 ay emzirdim, doğumdan 3 ay sonra adet oldum.Süt verdiyin için adet olmuyosun ben doğumdan 18 ay sonra adet oluyorum iyikide öyle adet olmayim diye her yıl dogurasim geliyo
Merhaba bayanlar ben 10 ay evvel doğum yaptım hala adet olamadım .bebeğimi emziriyorum hala adet olmak için ne yapabilirim sütten kesmek dışında?
Çok tşk ederim paylaştığınız için biraz daha rahatladım öyle yapıyım o zamanMerhaba bende 9 ya da 10 aylikken ilk kez adet olmustum. Doktor kontrolune 6 aylikken gitmistim emziren annelerde olabiliyor, eger 1 yasini gecer yine adet olamazsan gel demisti. Bir hap veriyorlarmis sanirim onunla oluyormussunuz benim gerek kalmamisti ama cok normal demisti.
Hatta muayenede usg ile bakip 2 3 aya adet olursun demisti. 1 yasini bekledikten sonra gidebilirsiniz, suan icin gayet normal
Haklısınız en yakın zamamda gidicem tşk ederimİki dogum yaptim ikisindede 6 ay sonra adet oldum . sonrasinda iki aya bir falan oluyorum . dr gittim siskinlik ve adet sancisi gibi agrilarim oluyodu surekli . once kist cikti . gecenlerde yine gittim bosey yokmis ama hala duzenli olmuyorum malesef . emziriyorum bu arada . ben biraz genetikte etkili diye dusunuyorm anneannem , annem ve teyzelerim hepsi boyleymis memeden kesene kadar duzgun olmazlarmis bende oyleym . ama dr a gidip iciniz rahat etsin bence
Ben 8 yıldır evliyim üçüncü bebeye hamileyim adet olduğum aydan bı sonraki ay yine hamile çok zor geciyo bende adet çok ağrı falan hamilelik daha kolay mis gibi geziyosun 9 ay sonra yine süt veriyosun adet yokSakin olun tutun kendinizi ajsksjks. 25 ay emzirdim, doğumdan 3 ay sonra adet oldum.
Sakin olun tutun kendinizi ajsksjks. 25 ay emzirdim, doğumdan 3 ay sonra adet oldum.
Şubatta doğum yaptım, 50.gun adet oldum. 100 gün olmadım. Kızım 5 aylık oldu, tekrar adet oldum. Hem de öyle böyle değil bakalım 3. Ne zaman gelecek? İnşallah baya uzun süre gelmez. Bu arada emziriyorum sadece.
Nasıl bir şom ağzım varsa şuraya hiç özlemedim dedikten sonra ilk defa adet gördüm Böyle ters psikoloji yaparak da sonuç alabilirsin bak bu da bir yöntemmiş9 ay oldu ben de olmadım ama gayet normal bir şey. Arkadaşım oğlu 1 yaşındayken oldu. Açıkçası benim de keyfim yerinde şu an, hiç özlemedim