Tam 1 ay gecti ve süre içinde iki test yaptım 2 hafta arayla bişey cıkmadıEn son suphelendiginiz iliskiden kac gun gectigi onemli
İnş olmamıştır sizinde öyle oldugundan test yapmadınız mı şüphelenmediniz mi yaniDikkat et öncelikle. Ama sanmıyorum. Bende de öyle 1 kere amaa kaçırma durumu olmuştu sonradan hep dikkat ettik.. Olmadı yani benim. Hemen olacağını sanmıyorum yani
Tmm adet olmadığımızı biliyorum bende diger kızımda 5 ay sonra oldum demek istediğim adet olmadan hamile kalırmıyım kacak durumunda sen de sık emziriyor musun 6 aydan sonra sütün korumalıgı azalırmış ek gıdaya başlandığı içinCom doğumdan hemen sonra adet olunmuyorki doktorun solemedimi benim bebiş 6 aylik bende olmadım daha 1 seneye kadar normal süt hormonu yüksek olduğu için emzirdigimiz için olmuyor
Evet cnm yeni 6 aylik oldu yenibaslicaz daha evet sık emziriyorum adet olmadan kalıyormu kalanlar cokolmasada oluyormuş dikkatli olmak gerekiyo sadece süpen varsa biraz daha zsman gecince tekrar bi test yap istersenTmm adet olmadığımızı biliyorum bende diger kızımda 5 ay sonra oldum demek istediğim adet olmadan hamile kalırmıyım kacak durumunda sen de sık emziriyor musun 6 aydan sonra sütün korumalıgı azalırmış ek gıdaya başlandığı için
Şüphelenmedim. Hamilelik öyle basit değil. Yani evlendiğim ilk zamanlarda hergün uğraşmamıza rağmen 3 ay sonra oldu ilk bebeğim. O yüzden ihtimal vermedim. Sonrasında sabrettim zaman dolana kadar en son adet gördüm zaten.İnş olmamıştır sizinde öyle oldugundan test yapmadınız mı şüphelenmediniz mi yani
İki kere ayrı aralıklarla yaptım olsaydı çıkardı demi psikolojikmen kendimi hamile gibi hissediyorumEvet cnm yeni 6 aylik oldu yenibaslicaz daha evet sık emziriyorum adet olmadan kalıyormu kalanlar cokolmasada oluyormuş dikkatli olmak gerekiyo sadece süpen varsa biraz daha zsman gecince tekrar bi test yap istersen
İnş tşk ederimBenim doğumdan hemen sonra adetlerim düzenli sekilde başladı.
Ama adet olmadan da hamile kalabilirsin.Süt korur olayı tamamen yanliş bilgi.
Ama sen ella kullanmişsin o yüzden hamile kalacagını sanmam.Bundan sonra daha dikkatli olursun.Inşallah olmamıştir bir şey.
Benimde öyleydi cok istiyordum ve 6 ay sonra hamile kaldım kızımı emzirirken 9 aylıkken hamile kaldım tekrar aynı şeyi yasamaktan korkuyorumŞ
Şüphelenmedim. Hamilelik öyle basit değil. Yani evlendiğim ilk zamanlarda hergün uğraşmamıza rağmen 3 ay sonra oldu ilk bebeğim. O yüzden ihtimal vermedim. Sonrasında sabrettim zaman dolana kadar en son adet gördüm zaten.Kadınlar ilk gebelikten sonra çok şüpheci oluyorlar bedenlerini tanımak yerine. Ben tanıdığımı düşünüyorum. Mesela şuan ya hamileyim ya hasta. Baş dönmesi mide bulantısı iştahsızlık kabızlık var. Bakalım nasip adet zamanımı bekliyorum. Ayın 25 inde olmazsam gebeyim
İki kere ayrı aralıklarla yaptım olsaydı çıkardı demi psikolojikmen kendimi hamile gibi hissediyorum
Kaç gün geçti cnm üstünden benim 13 gün geçmişti ikiside kıpkırmızı net çıkmıştı mesela
Valla bebiş güzel ama bakım zor. Hayırlısı olsun demekten başka çare yokBenimde öyleydi cok istiyordum ve 6 ay sonra hamile kaldım kızımı emzirirken 9 aylıkken hamile kaldım tekrar aynı şeyi yasamaktan korkuyorum