- Konu Sahibi DreamLover
-
bende çoookk duygulandım yaaaww acaba hamilemiyim ağlayacam şimdi ...inşallah canım bişi olmaz hep birlikde evinizde mutlu olursunuz...
birde sevdiğin erkekden çocuk demişsin yaa o kelimelerinde beni burda mahvetti ...harikasınn...allah herkeze bebek nasip etsin....
sağlık ve mutlulukla canım..
Sağol birtanem Serapcım. Serap teyzesi gibi terazi olamayacak ama inşallah senin gibi güzel olur canımbenim.
bu sizin bebeğinizmi :))
kaç haftalık bu ultroson...20 falanmı acaba?
Kızlar zaman geçmek bilmiyor, eve falan sığamıyorum, birazdan oğlumu ana sınıfından alıcam, çıkıp birkaç arkadaşımı ziyaret edicem son kez.
Bide fön çektireyim diyorum doğumdan sonrada kocam beni güzel bulsun, hem belki biraz moral olur.
Kızlar zaman geçmek bilmiyor, eve falan sığamıyorum, birazdan oğlumu ana sınıfından alıcam, çıkıp birkaç arkadaşımı ziyaret edicem son kez.
Bide fön çektireyim diyorum doğumdan sonrada kocam beni güzel bulsun, hem belki biraz moral olur.
cnm benim yarın bebeişin kollarındaaaaa.erkeğin üstüne bi kız bambaşka bi duygu olsa gerek 2. kez anne olmak.daha tecrübeli daha başka bişeydir umarım.inssan 2. de derslerine çalışmış oluyo.1. de illaki bi acemilik oluyoooo...hayırlı doğumlar olsun.korkmak yok.güçlü ol,güçlü kal cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?