- Konu Sahibi DreamLover
-
Ne Güzel Zehracim Umarim Herşey Yolunda Gider Canim.hayirlisi Neyse öyle Olsun Hakkinda.kizini Koklamana Az Kaldi Sağlikla Alirsin Kucağina Inşallah.siz Doğurunki Sira Bize Gelsin Dimi:))))
hyir canim gobekten dinleniyo :) ben de yarin dogum yapacam insallah sancim halla yok 10 gun gectigi icin artik suni sanci verecekeler herhalde.
Bende biraz önce dr dan geldim kızımın kilosu 2,280 gr boyu 47 cm olmuş bende 5 kilo almışım amahaftaya cuma nst ye giricem kalp atışlarını dinlemek için alttan mı muayene ediyorlar kalp atışları için ?
hyir canim gobekten dinleniyo :) ben de yarin dogum yapacam insallah sancim halla yok 10 gun gectigi icin artik suni sanci verecekeler herhalde.
Ya canım ne güzel kendine hiç kilo almadan bebişini beslemişsin. Allah yardımcın olsun canım, hayırlı doğumlar sanada. Doğumdan sonra hikayeni okumak isterim buradan canım.
Zehracım kızımdan çok kendimi beslemişim ben 55 ile hamile kaldım suan 74 kiloyumAllah yardımcın olsun canımm sağlıkla bebeğine kavuşman temennisi ile Şeniz
Kızlar biliyorsunuz 20 eylülde sezaryen olucam ama sancılarım çok sıklaştı, karnımda koskocaman bişey oldu. Bugün son kontrolüm var NST ye giricem gene, ama çok korkuyorum çünkü ya sancı ya da bebeğin kalp atımında bir sorun çıkarda hemen alırlarsa ameliyata diye. Bir yandan da kendimi belki hemen olur diye hazırlamaya çalışıyorum. Benim için dua edin olur mu kızlar. Hepinizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?