• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan önce ve sonra orgazm sorunu...

sulucan57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
280
7
96
Slm kızlar.ben evliyim ağustosta 3 senem dolacak.şuanda 3,5 aylık oğlum var.evliliğimden şu güne kadar hiç orgazm yaşamadım.normal doğum yaptım doğumdan sonra ise vajinada gevşeme oldu. eskisine göre şuanda daha gevşek gibi.ve hiç hissetmez zevk almaz oldum. eskiden en azından ilk 11 senemde zevk vardı ama orgazm yoktu. şuanda hiçbirisi yok. vajinada kurulukta yok aslında.bilmiyorum ne yapıcam. aynı sorunu yaşayan oldumu? olduysa daha sonradan orgazm yaşadılarmı??lütfen bilgi verin...

Canım ben daha doğum yapmadım bu zamana kadar hep normal doğum istiyordum ama
Çevremden duyduğum söylentilerden dolayı sezeryan olmayı düşünüyorum
O bölge maalesef sandığım gibi erken iyileşmiyormuş normal doğum sonrası sıkıntılar yaşanıyormuş orgazm gibi..yada eşin zevk alamaması gibi...
Bi şekilde vajen yapısı değiştiği için hiç bişey eskisi gibi olmuyormuş

benimde normal doğum oldu..gevşeyeceğine aksine daraldı benim.dikillerdenmi kaynaklanıyor yoksa pelvik egzersizlerden mi bilmiyorum
hamileyken kejel egzersizi yapmıştım bolca.
doğumdan sonrada hemen rahim toparlayıcı ve kejel egzersizlere devam ettim.
o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım.
şu ana kadar hiçbie şekilde orgazm olmadınmı..yani sadece vajinal değil diğer türlüde mi olmadın ???

kayganlaştırıcı al mutlaka bir kadın doğum uzmanına git enfeksiyonlar da buna sebep olabiliyor, ön ilişkiyi uzat, ploraktin yani emzirme de bu sorunlara sebep oluyor bebeğim neredeyse bir yaşında ama ben hala yaşıyorum o sorunu yukarı yazdıklarım durumu biraz değiştirdi ama doğum sonrası eski durumuna dönmen ortalama 18 ay sürüyormuş

selam özlemciğim...mesajına cevap yazamadım...forumda yeni olduğum için...14 ve 8 yaşında iki çocuk annesiyim...

Canım ben daha doğum yapmadım bu zamana kadar hep normal doğum istiyordum ama
Çevremden duyduğum söylentilerden dolayı sezeryan olmayı düşünüyorum
O bölge maalesef sandığım gibi erken iyileşmiyormuş normal doğum sonrası sıkıntılar yaşanıyormuş orgazm gibi..yada eşin zevk alamaması gibi...
Bi şekilde vajen yapısı değiştiği için hiç bişey eskisi gibi olmuyormuş

cnm ben normal doğumdan piişmanım demedim aksine yine hamile olsam yine normal doğum yapardım allahın verdiği özelliği kullnmak lazım. sezeryanı kendi isteğinle artık yaptıramıyorsun yasak ayrıca bu doğum şekli değil bir ameliyattır unutma.orgazm sorunum doğumdan öncede vardı. esnekliğe gelince 2-3 milyar arası estetik olunabiliyor o kolay 2. çocuktan sonra yaptırcam. hemde eskisinden daha sıkı oluyor. benim genetikti yani ilk gece bile acımadı esnekti vajen.böyle yani.

benimde normal doğum oldu..gevşeyeceğine aksine daraldı benim.dikillerdenmi kaynaklanıyor yoksa pelvik egzersizlerden mi bilmiyorum
hamileyken kejel egzersizi yapmıştım bolca.
doğumdan sonrada hemen rahim toparlayıcı ve kejel egzersizlere devam ettim.
o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım.
şu ana kadar hiçbie şekilde orgazm olmadınmı..yani sadece vajinal değil diğer türlüde mi olmadın ???

cnm benim genetik sanırım yani ilk evlendiğimdede sıkı değildi.orgazmda,sadece kendim yaparsam oluyorum...

kayganlaştırıcı al mutlaka bir kadın doğum uzmanına git enfeksiyonlar da buna sebep olabiliyor, ön ilişkiyi uzat, ploraktin yani emzirme de bu sorunlara sebep oluyor bebeğim neredeyse bir yaşında ama ben hala yaşıyorum o sorunu yukarı yazdıklarım durumu biraz değiştirdi ama doğum sonrası eski durumuna dönmen ortalama 18 ay sürüyormuş

cnm ön ilişkiyi nasıl uzatayım oğlum 3,5 aylık daha 2 kere :) gerçi ondan öncede uzatmıyordu eşim kaç defa uyardım ama olmadı. bana yardımcı olmuyor sanırım ondan dolayı...of ne şanssızım. bu duyguyu eşimle yaşayamıyorum..

cnm ben normal doğumdan piişmanım demedim aksine yine hamile olsam yine normal doğum yapardım allahın verdiği özelliği kullnmak lazım. sezeryanı kendi isteğinle artık yaptıramıyorsun yasak ayrıca bu doğum şekli değil bir ameliyattır unutma.orgazm sorunum doğumdan öncede vardı. esnekliğe gelince 2-3 milyar arası estetik olunabiliyor o kolay 2. çocuktan sonra yaptırcam. hemde eskisinden daha sıkı oluyor. benim genetikti yani ilk gece bile acımadı esnekti vajen.böyle yani.

Evet canım normal doğumdan pişman olmadığını biliyorum
Ben bi türlü cesaret edemiyorum işte
İlk gece bile çok cesaretli değildim yani esneklik falan yoktu
Düşünüyorum da ordan tuvalet ihtiyacımızı falan karşılıyoruz acır falan diye çok korkuyorum bide ben çok ürkek bi insanım bu konularda
Bi şekilde sezeryan olmam lazım doktorum da sıcak bakıyor sezeryana
bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı
benim de orgazm sonucum hep var
Yani bi türlü zevk alamıyorum sanırım psikolojik
Terapi falan şart gibi kendi adıma yada vücudumuzu tanımamız lazım acil eylem planıyla

biraz sabret kesinlikle düzelir benim kızım 2.5 yaşında bende normal doğum yaptım bizdede kuruluk sorunu vardı resmen ağlayarak ilişkiye giriyordum sonradan bebek yağınla devam ettim 1.5 yaşından sonra onuda bıraktım şimdi ön sevişmeyi uzun tutunca sulanıyor ve orgazm olabiliyorum ama o zamanl aoluyor tabi sıkılığa gelince ben 2 yaşına kadar emzirdim hiç egzersiz yapmadım geçen gün kanamalarım nedeniyle doktora gittim doktor alttan muayene etti ve sen normal doğum mu yaptın dedi bende evet dedim ben anlamadım dedi dikişin bile belli olmuyor çok güzel toparlanmış dedi bende şaşırdım sen emzirmeye devam et birde çocuk uyanıcak diye stres yapma senin sorunun o aslında zamanla düzelir

Son düzenleme:
bence tamamen ön sevişmeyi uzun tutmakla alakalı cocuk uyansn ne olacak devam edersiniz
cabucak biterse anlamazsın bende normal dogum yaptım bebekte iriydi ama eskisinden daha sıkı oldu eşimde cok memnun:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Slm kızlar.ben evliyim ağustosta 3 senem dolacak.şuanda 3,5 aylık oğlum var.evliliğimden şu güne kadar hiç orgazm yaşamadım.normal doğum yaptım doğumdan sonra ise vajinada gevşeme oldu. eskisine göre şuanda daha gevşek gibi.ve hiç hissetmez zevk almaz oldum. eskiden en azından ilk 11 senemde zevk vardı ama orgazm yoktu. şuanda hiçbirisi yok. vajinada kurulukta yok aslında.bilmiyorum ne yapıcam. aynı sorunu yaşayan oldumu? olduysa daha sonradan orgazm yaşadılarmı??lütfen bilgi verin...

bende aynı sorunu yasıyordum malesefki ön sevişmeden kaynaklanıyormuş, ön sevişmeyi biraz uzun tuttuk, hersey yolunda :1:

Evet canım normal doğumdan pişman olmadığını biliyorum
Ben bi türlü cesaret edemiyorum işte
İlk gece bile çok cesaretli değildim yani esneklik falan yoktu
Düşünüyorum da ordan tuvalet ihtiyacımızı falan karşılıyoruz acır falan diye çok korkuyorum bide ben çok ürkek bi insanım bu konularda
Bi şekilde sezeryan olmam lazım doktorum da sıcak bakıyor sezeryana
bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı
benim de orgazm sonucum hep var
Yani bi türlü zevk alamıyorum sanırım psikolojik
Terapi falan şart gibi kendi adıma yada vücudumuzu tanımamız lazım acil eylem planıyla

benden korkağı benden endişelisi yoktur sanırım ben normal doğum yaptıysam herkes yapar. büyük tuvaletini bile rahat yapıyorsun korkmayın normal doğumu yaşayın..

özlemcim sana katılıyorum kesinlikle hiç acı olmuyor dikiş olursan eger sadece dikiş yerin sızlar normal dogumda ben 2 cocuk annesiyim ilki dikişli oldu 2. de hiç dikişim yoktu cok rahattm
bende cok zor oluyorum orgazm konsantre olamıyorum.aslında kendimi versem olcakta hep işte cocuk uyanır biri gelir su olur bu olur diye endişeler bizi mahvediyor.
eşim ön sevişmeyi hiç sevmiyor napcam bilmiyorm
vajenn de 2. cocuktan sonra baya acıldı ilkinde cok güzeldi ama şimdi değişti ama şöyle bişey var g noktasını güzel hissediyorum
burayı 2. cocuktan sonra keşfettm daha cok vajen hassaslaştı yani
:nazar:

Back