- 25 Eylül 2018
- 161
- 93
- 48
- Konu Sahibi kullanicigunes
-
Sezeryanmi normalmi sezeryan dan sonra adet Gecikir derlerMerhabalar. 4 ay önce Doğum yaptım. Ve hala adet olmadım en son 2 ay önce 1gün kanamam oldu. Korunuyoruz ama yine de acayip tedirginim adet olmadığım için. Çocuğumu sadece emziriyorum. Mama falan kullanmıyorum. Acaba bunun da etkisi olabilir mi? Valla bi adet olsam rahatlayacağım içim içimi yiyor.
Sezaryen oldumSezeryanmi normalmi sezeryan dan sonra adet Gecikir derler
Valla rahatladım çok sağolun. Annem de korkuttu biraz beni nasıl hala adet olmadın falan diye bi anda kafama bir şüphe düştü telaşlandımBen doğumdan 1 yıl.sonra gördüm adet
Korunuyoruz zaten de etraftan korunduğu halde hamile kalanları duyuyoruz o yüzden ne kadar korunursam korunayım hep acaba diyorum. Daha Doğum psikolojisini atlatamadan ondan kafama taktım çok. Korkuyorum daha bebeğimi büyütmeden hamile kalırsam diye. Allah isteyenlere versin inşallah bana şimdilik kucağımdaki yetiyorEmzirirken olmayabilir normal telastelaş etme tedbirinizide elden bırakmayın adet olmadanda çok nadir de olsa yumurtlama. Olabiliyormuş doktorum söyledi
Canım doğumdan sonra ilk 6 ay adet olmama normal özellikle normal dogunlarda 6 ay süt korur derlerMerhabalar. 4 ay önce Doğum yaptım. Ve hala adet olmadım en son 2 ay önce 1gün kanamam oldu. Korunuyoruz ama yine de acayip tedirginim adet olmadığım için. Çocuğumu sadece emziriyorum. Mama falan kullanmıyorum. Acaba bunun da etkisi olabilir mi? Valla bi adet olsam rahatlayacağım içim içimi yiyor.
Ben kırkım çıkmadan 35.günde olmuştum.Merhabalar. 4 ay önce Doğum yaptım. Ve hala adet olmadım en son 2 ay önce 1gün kanamam oldu. Korunuyoruz ama yine de acayip tedirginim adet olmadığım için. Çocuğumu sadece emziriyorum. Mama falan kullanmıyorum. Acaba bunun da etkisi olabilir mi? Valla bi adet olsam rahatlayacağım içim içimi yiyor.
Benim de öyle olmuştu. Doğumdan sonra kanamam 40 gün sürdü. Kanama bittiğinde 2 hafta sonra az bi kanamam oldu. Adet oldum sandım ama devamı gelmedi sonra o kanamadan 2 hafta sonra yine aynısı oldu 1 gün kanama oldu bittti. Birşey anlamadım valla. Birdaha da olmadı sonra.Bende dogum yapalı 56 gun oldu. İlk 2 hafta once birde birksc gun once parmak kadar kanama oldu devami olmuyor ama anlamıyorum neden.
1 gun bile degil sadece lekelenme seklindeBenim de öyle olmuştu. Doğumdan sonra kanamam 40 gün sürdü. Kanama bittiğinde 2 hafta sonra az bi kanamam oldu. Adet oldum sandım ama devamı gelmedi sonra o kanamadan 2 hafta sonra yine aynısı oldu 1 gün kanama oldu bittti. Birşey anlamadım valla. Birdaha da olmadı sonra.
Onu bilmiyorum valla1 gun bile degil sadece lekelenme seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?