• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan ne kadar zaman sonra adet olmam lazım?

kullanicigunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
161
93
48
Merhabalar. 4 ay önce Doğum yaptım. Ve hala adet olmadım en son 2 ay önce 1gün kanamam oldu. Korunuyoruz ama yine de acayip tedirginim adet olmadığım için. Çocuğumu sadece emziriyorum. Mama falan kullanmıyorum. Acaba bunun da etkisi olabilir mi? Valla bi adet olsam rahatlayacağım içim içimi yiyor.

Emzirirken olmayabilir normal telastelaş etme tedbirinizide elden bırakmayın adet olmadanda çok nadir de olsa yumurtlama. Olabiliyormuş doktorum söyledi

Merhabalar. 4 ay önce Doğum yaptım. Ve hala adet olmadım en son 2 ay önce 1gün kanamam oldu. Korunuyoruz ama yine de acayip tedirginim adet olmadığım için. Çocuğumu sadece emziriyorum. Mama falan kullanmıyorum. Acaba bunun da etkisi olabilir mi? Valla bi adet olsam rahatlayacağım içim içimi yiyor.
Sezeryanmi normalmi sezeryan dan sonra adet Gecikir derler

Emzirdigin için olabilir ben sezeryanliyim iki ay sonra sütüm kesildi sonra arasi cok geçmedi adet oldum ilk bebegimdede daha erken kesildi erken oldum bende korkuyorum bazen senin gibi adet döngüsü değişiyor stres yapma o daha beter etkiliyo

Emzirme suresinde hic olmayabilir hemen de olabilir. Degisen bir durum. Ilk bebegimde 4. Ayda adet oldum. Bu sefer 8 ay olacak hala olmadim.

Emzirirken olmayabilir normal telastelaş etme tedbirinizide elden bırakmayın adet olmadanda çok nadir de olsa yumurtlama. Olabiliyormuş doktorum söyledi
Korunuyoruz zaten de etraftan korunduğu halde hamile kalanları duyuyoruz o yüzden ne kadar korunursam korunayım hep acaba diyorum. Daha Doğum psikolojisini atlatamadan ondan kafama taktım çok. Korkuyorum daha bebeğimi büyütmeden hamile kalırsam diye. Allah isteyenlere versin inşallah bana şimdilik kucağımdaki yetiyor :KK15:

C
Canım doğumdan sonra ilk 6 ay adet olmama normal özellikle normal dogunlarda 6 ay süt korur derler

Ben kırkım çıkmadan 35.günde olmuştum.

Bende dogum yapalı 56 gun oldu. İlk 2 hafta once birde birksc gun once parmak kadar kanama oldu devami olmuyor ama anlamıyorum neden.

Bende dogum yapalı 56 gun oldu. İlk 2 hafta once birde birksc gun once parmak kadar kanama oldu devami olmuyor ama anlamıyorum neden.
Benim de öyle olmuştu. Doğumdan sonra kanamam 40 gün sürdü. Kanama bittiğinde 2 hafta sonra az bi kanamam oldu. Adet oldum sandım ama devamı gelmedi sonra o kanamadan 2 hafta sonra yine aynısı oldu 1 gün kanama oldu bittti. Birşey anlamadım valla. Birdaha da olmadı sonra.

Benim de öyle olmuştu. Doğumdan sonra kanamam 40 gün sürdü. Kanama bittiğinde 2 hafta sonra az bi kanamam oldu. Adet oldum sandım ama devamı gelmedi sonra o kanamadan 2 hafta sonra yine aynısı oldu 1 gün kanama oldu bittti. Birşey anlamadım valla. Birdaha da olmadı sonra.
1 gun bile degil sadece lekelenme seklinde

Back