- 11 Şubat 2023
- 9.349
- 19.814
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
40 çıkıp ilişkiye girdiyse kalır niye kalmasın ? Hatta kırkı beklemediyse de kalır.Kuzenim normal doğum yaptı bebek 4 aylık kuzenim yine 1 aylık hamile.. 3 ay önce doğuran biri nasıl hamile kalabilir ki adet görmüyormuş bu arada
Evet çokça destek lazım öyle daha kolay geçebilirYa bir yandan iyi aslında ama bir yandan kötü
Bu ne özgüvendir yiğidim. Korunun alıversin kocanız bir prezervatif. Arka arkaya iki bebeye kocalar bakmadığı için sevişme kısmı nasıl olursa olsun gözüne gelmiyor. Olan kadına oluyor. Dikkat et doğum sonrasıBende 4 aylık hamileyim bende korunmayacaktım ama artık korunurum kesinlikle
Allahtan kırk gün var da iki nefes alıyor kadınlar aaaa40 çıkıp ilişkiye girdiyse kalır niye kalmasın ? Hatta kırkı beklemediyse de kalır.
Hiçbir yandan iyi değil. Aha benimki 3 yaşa geldi. Haaala düşünmeli miyim 2. Çocuk diye düşünüyorum. Mevzu sadece karnını doyurmak değil. Ne kadar ilhi o kadar güzel çocuk.Ya bir yandan iyi aslında ama bir yandan kötü
Almayanlar da var hiç öyle demeAllahtan kırk gün var da iki nefes alıyor kadınlar aaaa
Yani zaten 40ı bekleriz 40dan sonra hep ihtimal var değil miBu ne özgüvendir yiğidim. Korunun alıversin kocanız bir prezervatif. Arka arkaya iki bebeye kocalar bakmadığı için sevişme kısmı nasıl olursa olsun gözüne gelmiyor. Olan kadına oluyor. Dikkat et doğum sonrası
5 yaştan bildiriyorum yaptın yaptın sonra yapmıyorsunHiçbir yandan iyi değil. Aha benimki 3 yaşa geldi. Haaala düşünmeli miyim 2. Çocuk diye düşünüyorum. Mevzu sadece karnını doyurmak değil. Ne kadar ilhi o kadar güzel çocuk.
Buna karar vermek içn valla randevu aldım. Benim şu amh bi daha bakılsın. Bakalım iyice diplerde mi5 yaştan bildiriyorum yaptın yaptın sonra yapmıyorsun
Evet şekerimYani zaten 40ı bekleriz 40dan sonra hep ihtimal var değil mi
Ben de gidicem bir hafta öncesine kadar adet gecikti diye zirliyordumBuna karar vermek içn valla randevu aldım. Benim şu amh bi daha bakılsın. Bakalım iyice diplerde mi
Her kelimene katılıyorum ve eğer kocanız; "çocuk istiyorum ,üst üste olsun " gibi cümleler kuruyorsa o adama prezervatifle bile güvenmeyinBen dogumdan sonra 4 ay yogun kanama yaşadım doktorum normal dedi.
Hayatim boyunca düzenli adet oldum, 4. Aydan sonra düzenli adet olmaya başladim.
Oglum doğduktan 8 ay sonra yumurtlama günümden bir gün önce korunmasız ilişki ile kızım oldu.
Birde bu konuları çok iyi bilmeme rağmen bişey olmaz dedim eşime, resmen gözüme perde indi.
Bu konular riskli ve her korummasız yumurtlama gününe riskli 3 günde denk gelen birliktelikten çocuk oluyor…
Benim icin aaa denecek bir konu söz konusu degildi. İsteyerek sevinerek haberi karşıladık.
Simdi 5-4 yaşına geldiler bile.
Ama maddi manevi kendini hazır hissetmeyen herkes korunmalı.
Senin kuzen iyi benim arkadaşım 2. Ay gebe kaldi. Bir kızı sene başı bir kızı sene sonu.
Dogumdan sonra hamile kalmaya vucut o kadar odaklı ki… bu konuyi okuyan hamileler aman dogumdan sonra iyi korunun…