ya kızlar herkes adet olamadım die yazmış ayıp olcak ama.ben normal doğum yaptım kırkım çıkınca adet oldum.ilk bi hafta az az.sonra bi başladı doğum yapmış gibi. zaten doğumdan sonra da 20 gün kanamam vardı.adet başlayalı 2 gün sonra 1 ay oluyor benim hala yoğun bi kanamam var.dr u aradım normaldir ilk kanama böle olabilir dedi. artık iyice halsiz kalıyorum ya
benim gibi olan var mı?
benim 4.5 ay oldu adet görmedim telaşlanma bazı kadınlar emzirdikleri sürece adet olmazlar uzun bi süre bu kötü değil aksine iyidir daha uzun süre süt vermeyi sağlıyor aynı zamanda ama kilo vermen yavaş olur, halk arasında süt koruyo derler ve bu dönemde hamile kalınmayacağını söylerler ama bu yanlıştır hamile kalınabilir korunmak gerekir adet çabuk görenlerin kilo kaybı daha hızlı ama süt verme süreçleri daha kısa olabiliyo tamamen normal senin durumun meraklanma
doktor bana bir seneye kadar adet görmeyebilirsin neden olmuyor diye korkma demişti. ayrıca da adet görmediğin için süt korur diye güvenme diye de ekledi :)
ilahi güldürdün valla beni benimde kırkım cıktıktan birkac gün sonra olmustu daha önce 5 gün oluyordu simdi 3 gün ya oluyor ya olmuyor gibi bu ayda iki gün oldu bitti bende korkuyorum acaba hamilemiyim diyebilmiyorumkismilekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?