• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan ne kadar süre sonra adet gördünüz?

ya kızlar herkes adet olamadım die yazmış ayıp olcak ama.ben normal doğum yaptım kırkım çıkınca adet oldum.ilk bi hafta az az.sonra bi başladı doğum yapmış gibi. zaten doğumdan sonra da 20 gün kanamam vardı.adet başlayalı 2 gün sonra 1 ay oluyor benim hala yoğun bi kanamam var.dr u aradım normaldir ilk kanama böle olabilir dedi. artık iyice halsiz kalıyorum ya

benim gibi olan var mı?

durumum seninkine benzer cnm 48 ci gunumdeyim 3 gun once adet oldum nedense
halsizlik yorgunluk uyku hali.........
ilk aylar duzensizlik normal diye biliyorum

bazı hanımlar aktif olarak emziriyorsa adet görmeyebiliyor. Ben doğum yapalı 3 ay oldu daha görmedim

Bebeğim 5 aylık oldu, ben hala olmadım. Kızım sadece anne sütü ile besleniyor..6. ay bitip de ek gıdalara geçince emzirme sıklığı azalırsa belki adet olurum diyorum.

ben 26 mayısta doğum yaptım. Sütüm fazla değil, yine de her gün düzenli olarak emziriyorum... Doğumdan da 45 gün sonra adet oldum...

ben doğum yapalı yedi ay oldu ilk altı ay sadece aktif bi şekilde emzirdim ek gıdaya geçtikten bir ay sonra oldum inş kilo vermeye de başlarız...

mrb benimde 14 aylık bir kızım var emziriyorum ve halen adet olmadım.Tabi üstüme yapışmış bir 10 kilom var adet olunca zayıflarmıyım acaba çünki rejim yaptığım halde kilo veremiyorum bol bol su içiyorum sütümde çok kızım sık sık emiyo ama nafile gram gitmiyo

benim 4.5 ay oldu adet görmedim telaşlanma bazı kadınlar emzirdikleri sürece adet olmazlar uzun bi süre bu kötü değil aksine iyidir daha uzun süre süt vermeyi sağlıyor aynı zamanda ama kilo vermen yavaş olur, halk arasında süt koruyo derler ve bu dönemde hamile kalınmayacağını söylerler ama bu yanlıştır hamile kalınabilir korunmak gerekir adet çabuk görenlerin kilo kaybı daha hızlı ama süt verme süreçleri daha kısa olabiliyo tamamen normal senin durumun meraklanma

Öyleyse adet görmeyeyeim bir süre daha sütüm azalmasın :)

doktor bana bir seneye kadar adet görmeyebilirsin neden olmuyor diye korkma demişti. ayrıca da adet görmediğin için süt korur diye güvenme diye de ekledi :)

Ben dogum yapalı 5 ay oldu dün adet oldum ama ne olma Allahım çok fazla oluyorum acaba ilk defa olunca bu kadar çokmu oluyor kızlar? Şimdi benim sütüm azalacakmı yaa bunu kötü söylediniz :(

selam

kizlar ben 30 aralikda dogum yaptim,
emziriyorum oglum 7 aylik oldu ama ek mamalardan yemeklerden azar azar yedigi icin emzirmem daha az oluyor gün icinde
10 gün önce 2-3 gün boyunca kahverengi akinti gördüm sadece ,ama regl olmadi tam anlamiyla,birdahada gelmedi öyle.
10 gündür karnim sürekli sisiyor bir sertlik oluyor geri gidiyor ,anlamadim simdi nezaman adet olcam merek ediyorum
esim korunuyor korkuyorumda acikcasi tekrar hamile kalmakdan....

ilahi güldürdün valla beni benimde kırkım cıktıktan birkac gün sonra olmustu daha önce 5 gün oluyordu simdi 3 gün ya oluyor ya olmuyor gibi bu ayda iki gün oldu bitti bende korkuyorum acaba hamilemiyim diyebilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

aynen benimde 30 gün kanamam sürdü kırkım çıktı ilişkiye girdik ertesi günü adet oldum çok acayip yaa

doğumdan 8 ay sonra adet oldum ben bebeyim emiyo o yüzden çok geç adet oldum emmeyenler daha çabuk oluyo

Benim ilk bebeğim fazla emmedi. 40 çıktıktan sonra adet olmuştum. İkinci bebeğim 4 aylık emiyor, halen adet olmadım.

Back