Doğumdan ne kadar süre sonra adet gördünüz?

subatt anneleınıniçinde goremıyorum senı canım oraya gel daha cok seyler konusuyoruz

ben de 25 ocakta doğum yaptım, hala regl olmadım.
regl olan arkadaşlar, kilo verme konusunda bir değişiklik oldu mu hakikaten regl olduktan sonra?
aslında ben memnunum bu halimle, ne sanci derdi var ne ped... :) ama kilo verdiriyosa bir an önce olmak isterim :)

aaa, bi de ısırgan otu çayı içiyo musunuz? o da adet kanamasına sebep olabilir... ben içmedim. bebekte de bazen kanamamsı bir akıntıya sebep olabilir, sütten geçer demişti doktorum. acaba ısırgan otu çayı içenler mi regl oldular erken?

19 ay oldu hala tık yok bende :))bu sure icersinde 9-10 kez test yaptım allahtan negatıf cıktı :))umarım daha fazla uzamaz(

ya benimde 5 ay oldu. bende sürekli tedirginim hamilemiyim acaba diye. eşim ısrar ediyor sürekli, spiral taktıralım diye. ya bu böyle olmayacak biliyorum ama korkuyorum ne yapayım. siz nasıl korunuyorsunuz? ya da sonrası için ne yapmayı düşünüyorsunuz?

9 ay oldu doğum yapalı bende hala olmadım regl süt hormonları çaıştığı sürece adet olmayı engellermiş.ama herkesde farklı tabi bazıları hem süt verip hem hasta olabiliyor.bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum.insan kendini şiş hissediyor.karnım hala hasta olacakmışım gibi şiş....

oglum 1 yasına gırdıgında kanamam oldu,süt adet olmayı koruyor ama tekrar hamıle olmayı engellemıyor dıkkat edelım..

evet ben adet olana kadar kilo vermedim 9 ay sonra adet oldum vermeye başladım hihoyyyt

8 ay oldu doğum yapalı hala bekliyorum teşriflerini:) sahimi daha mı hızlı kilo weriliyo..sırf onun için olmak isterim yoksa iidi böle:)

bebeğinizi emzirmenizle alakalı bir durum ne kadar sıklıkla ve süre ile emzirmenize göre değişiyor. Ben oğlumu emziriyorum. Sütüm yetmediği için bazen günde 1 kere mama veriyordum. 5 ay sonra oldum.

6. ayıda bitidrdik hala olmadım :1no2: hele su günlerde kendimi cok şiş hissediyorum.
ek gıdayada gectik geceleri emziriyorum ama hala gelmedi

bende bi altı ay devirdim hala tık yok hacı yolu gözler gibi bekliyorum acaba genetik mi iki kız kardeşim var biri bir sene sonra diğeri birbuçuk sene sonra olmuş hiç kilo veremedim bi umut onu bekliyorum...

ya kızlar herkes adet olamadım die yazmış ayıp olcak ama.ben normal doğum yaptım kırkım çıkınca adet oldum.ilk bi hafta az az.sonra bi başladı doğum yapmış gibi. zaten doğumdan sonra da 20 gün kanamam vardı.adet başlayalı 2 gün sonra 1 ay oluyor benim hala yoğun bi kanamam var.dr u aradım normaldir ilk kanama böle olabilir dedi. artık iyice halsiz kalıyorum ya

benim gibi olan var mı?

Bende emziriyorum 4 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve hala regl olmadım.Emzirdiğim sürece regl olamayacağımı söylüyorlar.Bende telaşlanmıştım ama normal dediler.Bıraktım kendi haline bakalım ne zaman gelecek?

Bir sor istersen doktoruna...Yoğun kanama olmasıda pek normal değil...

15 aylık bebeğim var bende hala regl olmadım ama 3 gündür büyük tuvaletimle beraber az bişey geliyor sizce normal mi
bu arada hala yoğun bir şekilde emziriyorum

11 ay oldu hala adet görmedim 8.5 aylıkken hafif bi kanamam oldu ama bi daha yok bende artık olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…