• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan ne kadar süre sonra adet gördünüz?

Sissillia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
80
0
86
43
Kocaeli
Benim doğum yapalı neredeyse 5,5 ay oldu ama hala hastalanamadım.Sizler ne kadar sürede adet gördünüz? Acaba bi problemmi var,yardımcı olun lütfen....

ılk 10 15 gun kanamam oldu sonra akıntım oldu lohusa donemını atlattıktan 1.5 ay sonra gordum:)

benim 4.5 ay oldu adet görmedim telaşlanma bazı kadınlar emzirdikleri sürece adet olmazlar uzun bi süre bu kötü değil aksine iyidir daha uzun süre süt vermeyi sağlıyor aynı zamanda ama kilo vermen yavaş olur, halk arasında süt koruyo derler ve bu dönemde hamile kalınmayacağını söylerler ama bu yanlıştır hamile kalınabilir korunmak gerekir adet çabuk görenlerin kilo kaybı daha hızlı ama süt verme süreçleri daha kısa olabiliyo tamamen normal senin durumun meraklanma

canım ben 8 ay sonra hastalandım hatta bır ara şüpheye duştum genemı hamıleyım dıye test aldım sabah yapım dıye bı kalktım hastalandım süt korudugunu bende duydum ama genede onlem almak en ıyısı

mart sonu dogum yaptım mayıs sonu ılk adetımı gordum.herkeste farklı oluyor bu donem kımısı 1 yıla yakın adet gormeyebılıyor.bence adet gormemıs olman normal bır sorun yok

teşekkürler kızlar. Bende sütün koruduğu söylentisini duydum tabiki korunmak lazım.Kilo vermemeye gelince sanırım doğru:) umarım bir an önce hastalanırım.İnsan kendini şiş hissediyor çok rahatsızlık verici...

11 ay sonra,bu ay çok şükür oldum,4 gözle bekliyordum,bu süre içinde 3 kere hamilelik testi yaptım korkudan :roflol:

11 ay sonra,bu ay çok şükür oldum,4 gözle bekliyordum,bu süre içinde 3 kere hamilelik testi yaptım korkudan :roflol:
ilahi güldürdün valla beni benimde kırkım cıktıktan birkac gün sonra olmustu daha önce 5 gün oluyordu simdi 3 gün ya oluyor ya olmuyor gibi bu ayda iki gün oldu bitti bende korkuyorum acaba hamilemiyim diyebilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

bende 26 ocakta doğum yaptım. 20 gün kadar kanama devam etti. ilk adetimide 27 martta gördüm..

Bende ilk doğumumdan sonra 4 ay olmadım test yaptırdım şüphe edip bişey çıkmadıydı insan çelişkiye düşüyor acaba diye, dr da adet olmam için hap verdi hap bitince oldum

arkadaşlar doğum öncesi adetim düzensizdi doğumdan sonra düzelir diolar düzene girer mi acaba ?

arkadaşlar ben 28şubatta doğum yaptım 22 nisanda 6 gün adet gördüm 6 gün sürdü aradan 3 gün geçti tekrar başladı ama 9 gündür de devam ediyo çok yoğun değil adet mi kanama mı ayırt edemiyorum böyle bi olay yaşayan varmı varsa lütfen cevap yazsın hepinizin anneler gününüde kutluyorum nice yıllara

benim oğluşumda 4 aylşık oldu 40 ımız çıktıkdan sonra hiç regly olmadım bilmiyorum nezaman olurum

ben aralıkda doğum yaptım ve hala tık yok ne kadar geç olursa o kadar iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem ama ben de artık olmak istiyorum

kızlar ben 5 şubatta doğum yaptım sezeryan.. ve dün hafif bir kanamam oldu.. hıh dedim regl oldum ben.. ama tüm gece hiç kanamam olmamış ve şuan da da bir şey yok.. neydi bu şimdi.. adet oldum mu? ne kanamasıydı ki ? bir gün de sürmez herhalde adet kanaması? lütfen bilgisi olan paylaşsın meraktayım..
sevgiler..

ben 3,5 ay sonra buyuk gorumcem 6ay kucuk gorumcem 40 cıkarcıkmaz oldu bu kısıden kıseye degıyor canım takma kafana

bende 4subatta dogum yapmıstım canım sende yakında adet olcaksın aynen bende oyle oldum önce akıntı gıbı ama pembe sonra bıraz daha kırmızı sonrakaı gun hıcbır sey yok ıkı gun sonrada tam oldum korkma yanı yakında adet olcan

Back