• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan kaç ay sonra adet gördünüz?

Ben de 9 ay önce doğum yaptım hala bişey yok ,aslında hiç de şikayetçi değilim eskiden çok ağrım olurdu, 9 aydır rahat ediyorum:)))

emzirmeme rağmen kızım 40 günlükken adet oldum. 1,5 ay arayla düzenli devam etti adetlerim. ilk adetlerim eskiye oranla fazlaydı ama sonra miktar olarak eskiye döndü.sancım evlenince kesilmişti. doğumdan sonra değişiklik olmadı yani. adet kilomda değişiklik yapmadı.

bebeğim 40 günlük olmadan ilk adetimi gördüm bunun normal olup olmadığını dr. sordum normal dedi ayrıca halen emziriyorum.
şuanda eski kilomdayım o yüzden bilemiyorum
zaten sancım olmazdı önceden şimdide yok ama adet kanama miktarı çok fazla şuan bebeğim 5.ayında

Son düzenleme:
bebeğim 6 aylık oldu, adet oldum sanırım. daha önce birkaç sefer lekelenmeler olup hemen kesilmişti. bu sefer yoğun olacak gibi. keşke hiç olmasaydı:))

:119:

bende tam 6 ay bitti olacağım hissiyle dolandım bi kaç gün sonnra 6 ay 4 gün sonra oldum ve felaketti daha önce böyle adet olmamıştım lohusayken bile bundan sonra böyle devam ederse ilk günler evden çıkamam :26:

doğumdan 7 ay sonra regl oldum..

emziriyorum hala 9. ayım bitti, kilo vermedim..kilolarımdan çok müzdaribim..
herhangi bir rahatlama da hissetmedim..

çok sancılı geçen reglim, doğum sonrası regl olduğumu hissedemeyeceğim kadar rahat geçiyor..

1-Kızım 5,5 aylık yeni adet gördüm.
2-Kilo vermedim;hatta şişlik var sanki karnımda.
3-Doğum öncesine göre daha az ağrı ile başladı;kanama ilk gün azdı;siyah bir akıntı şeklindeydi.Sonra aynı eskisi gibi devam etti.

15 ağustosta doğum yaptım 2 ekimde hastalandım sonra 17 ekimde tekrar hastalandım
Doğumdan önce acile gidip iğne olmadan mümkün değil duramazdım yine değişen birşey olmadı acillik oldum bide hastalanmadan 1 gün önce sütüm yok dencek kadar azalmıştı doktora sorduğumda zamanla vücut dengeyi sağlar dedi kilo konusundaysa doğumdan önceki kilomunda altındayım zaten yani adet görmemin bi etkisi olmadı sanırım

1)Doğumdan kaç ay sonra adet gördünüz? Bu sizi rahatlattı mı?

2)Adet olunca birkaç kilo verildiği doğru mu?

3)Hamilelik öncesi sancılı adet görenler varsa doğumdan sonra da adetleriniz sancılı mı, yoksa geçti mi? Süresinde ve yoğunluğunda bir fark oluyor mu?

1)dogumdan yaklasik 45 gun sonra adet oldum

2)kilo verip vermedigimi farketmedim.

3)hamilelik oncesinde sancili adet gorurdum,sezeryan olmama ragmen ,dogumdan sonra eskisi kadar sanci cekmiyorum yani agri kesici icmeden atlatabiliyorum.suresi 2 gun uzadi,yogunlugu da biraz artti sanki

Doğumdan sonra 8. ayda ilk regl oldum ama eskiden 28 günde bir olur hiç şaşmazdı.. doğumdan sonra düzensizleşti, 26-32 gün arası değişiyor.

bebeğim 4 aylık oldu ama daha hiç birşey yok...
zaten polikistik overim vardı, çok uzun aralıklarla olurdum şimdi ise kimbilir ne zaman olucam, merakla bekliyorum açıkcası....

1. Doğumdan sonra ilk adetimi 47. gün oldum. Eskiden her 28 günde bir oluyordum, doğumdan sonra düzensizleşti. Bazı aylar hiç olmuyorum. ama olacağım zman sütüm azalıyor. Bebeğim şu an 7 buçuk aylık hâlâ sadece anne sütüyle besleniyor. Öğünlerinin ancak tadına bakıyor bir kaşık o kadar.
2. Kilo verme olayını hiç duymamıştım. Ben veremedim, ama önceden çok zayıf olduğum için çok dert etmiyorum, bir tek göbek sorun.
3. Ağrı olayında da bir değişiklik yok, ama aşırı derecede sinirli oluyorum. İfade etmek mümkün değil. Evde lanetler yağdırıp duruyorum. Adet olduktan sonra da bir anda meleğe dönüşüyorum. Bir çözüm bulsam iyi olacak çünkü gereksiz yere çevreme zarar veriyorum.

Back